Terhesség? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja lefeküdtem a barátommal. Nem volt óvszer, de az előváladékot megvártuk. Nem folytonosan, csak igy néha néha rakta be, és a hasamra ment..Kb 2 héttel utánna vettem 2 tesztet is amik negatívak lettek. (erősen látszott hogy negatív). A menstruációm nem rendszerezödött még, de 2 hónapig folyamatosan elsején vagy harmadikán jött meg. Most viszont késik.. Lehetek terhes? (ui: eléggé feszült hónapom volt, rengeteget veszekedtem a családommal, illetve a barátaimmal) vagy csak az idegesség miatt, vagy a félelem miatt késik??2013. febr. 5. 14:34
1/5 anonim válasza:
Vegyél most egy tesztet és tesztelj.
Esetleg keresd fel az orvosod és kérj vérvételes terhességi tesztet.
Lehet a feszültség/stressz miatt is, de inkább nézz után a terhességnek.
Legközelebb pedig nincs digi-dugi védekezés nélkül, oké?!
2/5 anonim válasza:
Hát remélem nem vagy terhes!Nem értem hogy miért nem védekeztek ha nem akartok gyereket?Ha meg akartok akkor hajrá de fel is kell ám nevelni!
3/5 anonim válasza:
Előváladékot megvártátok XD egész nap ezen fogok nevetni. Az előváladék folyamatosan termelődik ;)
4/5 anonim válasza:
Kedves utolso!:)Valoszinüleg egyfolytában arra vártak...:)Azért kiváncsi lettem volna hogy mit szerencsétlenkednek ott:DMásodik vagyok:)
5/5 A kérdező kommentje:
elsőnek: a teszt negatív lett.
2013. febr. 5. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!