Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 33. Napon járok, elvileg 30....

33. Napon járok, elvileg 30. -án kellett volna megjönnie, de semmi (tünet sem ) reggel teszteltem, negatív. A hasam jó pár napja szurdogál, melleim érzékenyek. Lehet bébi úton? ( párommal ovuláció elötti 1.2. Napon együttvoltunk)

Figyelt kérdés

#baba #terhesség #Menses elmaradàsa
2013. febr. 4. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig csak az volt a tünetem, hogy érzékenyek voltak a melleim és piciket beleszúrkált. 6. héttől jöttek igazán csak a tünetek pl hányinger, émelygés, szagundor, fázás stb. Persze lehet baba, van akinek csak később jelzi ki a teszt, lehet még nem termelődött elég hcg hormon (a teszt a hcg hormon alapján állapítja meg a terhességet)
2013. febr. 5. 00:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, próbálok màshonnan is véleményeket olvasni... 2. Hónapja próbàlkozunk csak, elötte 6 évig gyógyszert szedtem... Tudom nem lesz könnyen baba, próbàlom nem beleélni magam, de az elözö havi jól jött meg, mostmeg még semmi se.. Köszi a vàlaszod :)
2013. febr. 5. 00:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én is azt hittem milyen nehezen fog összejönni, erre 3. hónapban sikerült. Sosem tudhatod...
2013. febr. 5. 05:50
 4/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
honnan tudod hogy ovud volt? gyógyszer abbahagyása után simán felborulhat a 28 napos rend és lehet hosszabb ciklus is, akkor meg az ovu későbbre tolódik, így értelemszerűen a teszt is később mutat pozitívat ha összejön a baba. Én a ciklusom 28. napján estem teherbe és a 42. napján teszteltem pozitívat, van ilyen :)
2013. febr. 5. 08:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm elsö :)

Úgy értettem, hogy ahogy kellett volna az ovu-nak lennie akörül volt mert észrevettem a tüneteit... Köszönöm a vàlaszaitok.. Nem tudom mennyit vàrjak, hogy elmenjek dokihoz..

2013. febr. 5. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Na mizu veled?
2013. febr. 14. 12:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a 36. Napon megjött..l 3-4 napos volt, majd most jobban próbàlkozunk.. ;)
2013. febr. 14. 14:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Ki hogy van eddig??
2013. máj. 17. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!