Ez a Clearblue negatív vagy reménykedhetem? Holanp reggel csinálok egy másikat is.
Sziasztok, ezt most csináltam az este. Nem tudom hogy hihetek-e esetleg Neki nagyon szeretnénk már babát. De nem merek reménykedni. mert olvastam negatívumokat is a tesztről..ami erősebb az száradás után készült.
Hát, nem tudom. Nekem nincs személyes tapasztalatom ezzel a teszttel. Minden esetre holnap egy másik fajtát csinálj!
Drukkolok!
Szerintem is pozi, de azért ellenőrizd holnap:)
17hkm.
Ez szemmel láthatóan pozitív!!Gratulálok!
De azért reggel tesztelj újra,hogy te is biztos lehess benne! :)
33+4 hkm
Köszönöm a válaszokat.Sajnos én is olvastam amit a tesztről írnak, hogy gyakran mutat terhesség ellenére is ilyen csíkot.
ha most nem sikerült a baba akkor két hét múlva megműtenek átjárhatóságira ugyanis 4 éve nem jön a baba..
A függőleges csíknak nem ugyanolyan vastagnak kellene lennie mint a kontrollcsíknak?
Bár én ilyen tesztet még nem láttam...
Azért szurkolok egy holnapinak!
#8-as vagyok.
Ennél a tesztnél akkor van pozitív ha a függőleges és a vízszintes csík egyforma vastagságú!
A tiéden láthatóan vékonyabb a függőleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!