Tegnap kellett volna megjönnie. Ez megelőzően 4-5 napja enyhén barnáztam. Miután tegnap semmi vérzést nem tapasztaltam, csináltam egy tesztet (nem reggel), ami negatív lett. Próbáljam meg pár nappal később?
Figyelt kérdés
Vagy valami hormonproblémám lehet? Jövő héten egyébként is megyek nőgyógyászhoz, csak érdekel, hogy látjátok.
Köszönöm a hozzászólásokat.
2012. okt. 21. 11:01
1/5 anonim válasza:
Ha tegnap kellett volna megjönnie még lehet csak szimpla késés is! Ugyanakkor ha 20-25 ös tesztet csináltál az még ilyenkor nagyon pici eséllyel mutat valamit,mert lehet még nem termel elég HCG-t a szervezeted! Próbáld meg egy 10 es tesztel,ha babás vagy annak ki kell mutatni!
2/5 anonim válasza:
szia, én is így voltam, bár´nekem tobb napot késett. Csnáltam 10-es tesztel de az negatív lett, elmentem dokihoz, és terhes vagyok csak még nem tudom nem e vetéltem el, holnap fogom megtudni :(
3/5 anonim válasza:
reggeli elsőből se feltétlen mutatja még ki a teszt, ha nem reggeli akkor persze hogy nega lett. pár nap múlva reggeli elsőből csinálj tesztet, az többet fog mutatni
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor hamarosan újabb teszttel próbálkozom.
Tavasszal nekem is volt egy vetélésem :(, remélem hamar lesz baba :)
2012. okt. 21. 19:47
5/5 anonim válasza:
Helyes, nőgyógyászhoz mész, jól teszed, itt sok gyökér van, mindenfélét írogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!