Terhesség vagy más? 35-42 napos ciklusaim vannak, ma a 49. napon vagyok. Terhességi teszt negatív, ovulációs viszont pozitív volt két napja délután és reggel is.
méred a hődet? lehet, hogy a teszt csak később mutatja ki, csinálj még majd tesztet!!
más, volt ovud, tehát voltak tünetek? mert lehet akár egy kimaradt menszesz és most egy peteérés, ami miatt pozitív az ovu teszt.
kb nekem is ilyen hosszúak a ciklusaim, múlt hónapban 51 napos volt :(
én sem vártam, csináltam teszteket is, negativak voltak, tüneteim is voltak és mikor már dokihoz akartam menni megjött.
Amikor nekem az ovuteszt pozi lett (jóstesztként), akkor már a terhes is. Bár ugye ilyenkor az ovutesztnek nagyon erős pozinak kell lennie!
Két nap múlva csinálj még egy tesztet, de ha nega, akkor doki!
Sziasztok! Hátha olvassa még valaki :)
Múlt héten voltam nőgyógyásznál és azt modnta ez még csak két hét késének számít.. Hüvelyi uh-n semmi cisztát nem látott. Azt mondta, csináljak egy tesztet hétfőn, ez megtörtént, de teljesen negatív.. A tüneteim megvannak még.. Nem tudom mi lehet :S Esetleg még mindig korai volt a teszt?
Januárban kell csak visszamennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!