Ez negatív? (X-epil terhességi teszt 18 napos menstruáció késés után, első pisi, délután kettőkor. )
Megnézem a reggelit is:)
Szeretnél babát?
Azt nagyon megköszönném!
Nem, nem szeretnék, még nincs itt az ideje sajnos. :( Évek óta probléma van a menstruációmmal, nehezen jön meg, erősen vérzek, késik... Egyszer kimaradt egy hónapot. Most a jobb petefészkem fáj, de nagyon tartok attól, hogy esetleg gond van. A második csík helyén egy pici kosz van innen nézve a felső részen, de az nem tekinthető pozitívnak. Meglátjuk.
A másodikat reggel 7 órakor csináltam, természetesen első vizeletből. Mindent az előírás szerint csináltam, mint tegnap, s mégis elfojt! :( Nem látok második csíkot, de ilyen:
Holnap bemegyek a városba és veszek még két dobozzal, azaz négy darabot. Nagyon aggódom.
szeintem nyugodj meg...ebből már nem nagyon lesz szerintem pozitív...
én inkább dokihoz mennék mert más oka is lehet a késésnek mint a terhesség!
Igen, mindenképpen mennem kell orvoshoz (nem is félek tőle), csak biztos akarok lenni abban, hogy nincs gond!
A jobb petefészkem azóta is fáj, eredetileg tegnap kellett volna lennie a peteérésemnek. Lehet, hogy volt is! A továbbiakat is közlöm majd.
Másképp nem is tudnám megköszönni a figyelmességet, csak egy teljesen tökéletesre sikerült negatív teszttel! :) Se elfolyás, se sérülés, a csík tökéletes, egyszínű... Ma csináltam fél 9-kor, az előírtak szerint. Időközben a párom egyedül hagyott a pácban, szóval nem volt a legegyszerűbb az egész számomra...
(A kérdést majd törölni fogom.)
Azóta már meg is jött.
Hamarosan orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!