Pozitív, vagy negatív ez az X-epil teszt szerintetek? (kép lent)
2013. febr. 10. 20:10
42/52 A kérdező kommentje:
:) Aranyos vagy :). Bár most annyi a feladat, hogy alig tudok foglalkozni azzal, hogy jön a kisbaba :).
Neked is kívánok mihamarabb pozitív teszteket :)
2013. febr. 18. 19:17
44/52 A kérdező kommentje:
Március közepén missed ab. lett a vége. Nem első baba, sokként kért mindkettőnket, üres volt a petezsák. Meglátjuk hogyan tovább.
2013. jún. 4. 05:40
47/52 anonim válasza:
sajnálom, követtem a témát, mert én is azon a napon teszteltem pozitívat. remélem próbálkoztok még!
48/52 A kérdező kommentje:
Aki még követi a témát, ma újra pozitívat teszteltem, ma vagyok a 30. napon, Facelle teszt teljesen egyértelmű, erős pozitív. Kis görcsöket érzek, gondolom mivel 4. terhesség, készül a testem.. Reméljük most minden rendben lesz, augusztus elejére kaptam időpontot, addig nyaralás, pihenés, reméljük minden rendben lesz :).
2013. júl. 10. 12:23
49/52 anonim válasza:
Gratulálok! :))
Remélem most szép, problémamentes terhességed lesz! :)
50/52 A kérdező kommentje:
köszönöm, igazából azért írtam, hátha valakinek reményt ad :). Ha tudom, majd megírom, hogy legalább az első vizsgálaton minden oké volt-e (majd augusztus elején). Mindenkinek drukkolok, tudom, milyen nehéz várni!
2013. júl. 10. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!