Dpo.12 negatív teszt?
Mintha magamat hallanám.Én is le szoktam takarni , és volt ugy h mintha láttam volna..De nem...Egyszer a férjem is látni vélte a második csikot, de nem...
Ma ellőttem délelőtt egy ovu tesztet, hátha...holnap délelőtt is ellövök, meglátjuk erősödik e...
De a legjobb az lenne ha terhesteszten látnám a halvány második csikot..El se tudom képzelni..Hihetetlennek tűnik...
2#
:D Akkor megnyugodtam,nem ment az agyamra a téma...Különben én szerintem mindig odaképzelek egy második csíkot,aztán soha nem lesz semmi..:)
Ha meg majd ott lesz ténylegesen a második csík,akkor meg nem fogom észrevenni,az tuti! :DDD
Néha azt gondolom, tiszta zombi vagyok..CSak ezen jár az agyam.néha meg ugy elfeledkezek róla.Szinte kikapcsolok.
És mikor azt tanácsolják ne görcsöljünk rá..áá....az nem élt át ilyet soha..Az lehetetlen.
Azt hiszed nem vagy rágörcsölve aztán azon kapod magad hogy minden nap megnézed hanyadik napon jársz mikor lesz ovud, mikor kéne "nem megjönnie" és mikor kell menni a nődokihoz,utána nézel hogyan is kell gondoskodni egy ujszülöttről, mik azok amik kelleni fognak ha meglesz a baba.................. És akkor Kikapcsolsz mert ennek nincs igy értelme...No én ilyen zombi vagyok. Aztán találkozom barátnőmmel és az egyéves kisfiával és kezdődik minden előről...Lehet nem kéne terhesekkel illetve kisgyerekekkel taliznunk????
Akkor üdv a klubban lanyok! En mar teszt manias vagyok. Ragasztgatom papirra. Lesegetem egesz nap. Kepes vagyok magammal vinni es forgatni a fenyben. Decemberben spontan veteltem ott voltak mar pozi tesztjeim. Eltettem most is azokaat nezegettem. Mindjart megmutizok egyet. :-)
Hatha jobb kedvunk lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!