Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dpo.12 negatív teszt?

Dpo.12 negatív teszt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 nap van a nemvàrtig. A ma reggeli tesztem totál negatìv. Megcsak egy kicsi halvány csìk sincsen. Teljesen reménytelen? 1.-en volt ovum.

#TesztEs
2013. febr. 13. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
érdemes amúgy beruházni erre a "vaterásra", én is, meg egy barátnőm is a rendelés után terhesek lettünk :) de tényleg, 60 ft egy teszt, ha terhes vagy, kimutatja, és csődbe se mész! egyébként drukkolok nagyon mindenkinek:)
2013. febr. 14. 11:55
 52/81 anonim ***** válasza:

2es vagyok-a zombis..

REggel elnyomtam egy jóstesztet a tegnapihoz képest jóval erősebb volt..Fél órára rá meg megjött..Ennyit erről..Én leteszek most a dologról egy pár hónapig, mert már nem birom lelkileg.

Nektek több sikert, Boldogabb Valentin napot.

2013. febr. 14. 12:27
 53/81 A kérdező kommentje:

Igen vettem mar en is a vaterarol teszteket.

Het elejen biztosra vettem,igy sierult. Most mar tuti, hogy nem. Nem is tesztelek holnap tuti megjon.

Sajnalom, hogy neked is megjott!

En mar azon is gondolkodtam, hogy a fenntiek nem akarjak, hogy anya legyek. X-( pedignagyon vagyon ra.

2013. febr. 14. 13:13
 54/81 anonim ***** válasza:
ja, jósteszt: nekem ugye a terhességi pozi lett, na mondom, lövök egy jóst is, hát azon meg kb. semmi nem volt. ennyit erről:)
2013. febr. 14. 13:17
 55/81 anonim ***** válasza:
49%

Ezeket olvasva kezdem reményemet veszíteni a tesztekben. Nekem múlt hónapban volt 3 poz. tesztem és megjött, ja és egy hetet késett!!!

Szóval ezek után tuti akkor mondom, hogy terhes vagyok, ha az UH is :(!!

Mindenesetre nagyon szurkolok mindenkinek csajok!

2013. febr. 14. 14:23
 56/81 A kérdező kommentje:
Köszi! Èn 1% eselyt adok magamnak. Mert ugye volt mar ra pelda, hogyvalakinek meg a mensi napjan se mutatta ki. Ha meg megjon akkor igy jartam. Az egyik ismerosom a heten vetette el a babajat, mert fogamzasgatlo! Mellett teherbe esett. 19eves es van egy gyerke aki szinten igy fogant. Igazsagtalan az elet! En 31 multam :(
2013. febr. 14. 15:30
 57/81 anonim ***** válasza:

barna1342 : egyszer szóltál hozzá kb. az elején. minek kell jönni ide vészmadárkodni???

pozitív tesztesek, hajár, minden rendben lesz, erre gondoljatok:))

negatív tesztesek: fel a fejjel, élvezzétek ki, amíg egyedül vagytok:) és mindent bele;)

2013. febr. 14. 15:36
 58/81 A kérdező kommentje:
Èn a jósteszben nem hiszek!
2013. febr. 14. 15:42
 59/81 anonim ***** válasza:
100%

Nem vészmadárkodok, csak annyit mondtam nem kell mindent egy lapra feltenni. Ha most nem legközelebb!!

Szerintem semmi elkeserítőt nem írtam.

Mégegyszer hajrá csajok!

2013. febr. 14. 15:48
 60/81 A kérdező kommentje:
Elkezdtem rozsaszinezni. Ennyi. De legalabb a tesztek igazat mondtak. Itt maradok szoritani nektek!
2013. febr. 14. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!