Dpo.12 negatív teszt?
2es vagyok-a zombis..
REggel elnyomtam egy jóstesztet a tegnapihoz képest jóval erősebb volt..Fél órára rá meg megjött..Ennyit erről..Én leteszek most a dologról egy pár hónapig, mert már nem birom lelkileg.
Nektek több sikert, Boldogabb Valentin napot.
Igen vettem mar en is a vaterarol teszteket.
Het elejen biztosra vettem,igy sierult. Most mar tuti, hogy nem. Nem is tesztelek holnap tuti megjon.
Sajnalom, hogy neked is megjott!
En mar azon is gondolkodtam, hogy a fenntiek nem akarjak, hogy anya legyek. X-( pedignagyon vagyon ra.
Ezeket olvasva kezdem reményemet veszíteni a tesztekben. Nekem múlt hónapban volt 3 poz. tesztem és megjött, ja és egy hetet késett!!!
Szóval ezek után tuti akkor mondom, hogy terhes vagyok, ha az UH is :(!!
Mindenesetre nagyon szurkolok mindenkinek csajok!
barna1342 : egyszer szóltál hozzá kb. az elején. minek kell jönni ide vészmadárkodni???
pozitív tesztesek, hajár, minden rendben lesz, erre gondoljatok:))
negatív tesztesek: fel a fejjel, élvezzétek ki, amíg egyedül vagytok:) és mindent bele;)
Nem vészmadárkodok, csak annyit mondtam nem kell mindent egy lapra feltenni. Ha most nem legközelebb!!
Szerintem semmi elkeserítőt nem írtam.
Mégegyszer hajrá csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!