Dpo.12 negatív teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 nap van a nemvàrtig. A ma reggeli tesztem totál negatìv. Megcsak egy kicsi halvány csìk sincsen. Teljesen reménytelen? 1.-en volt ovum.#TesztEs
2013. febr. 13. 11:10
11/81 anonim válasza:
Én is olvastam a mensi görcshöz hasonló tüneteket...Hát nagyon szorítok mindenkinek!De remélem,ha valami van,megírjátok it???!!!Én is így fogok tenni! :)))
12/81 anonim válasza:
2es vagyok.
Már ugy izgulok....cjaj..Ha megjön én tuti leteszek mostmár róla elegem van a csalódásból egy időre..Félretesszük a babaprojektet és belevágok valamibe. Változás kell.
13/81 anonim válasza:
Ez is egy jó hozzáállás,nekem is sokszor mondják,hogy lazítsak,ne "görcsöljek"...De hát nem olyan egyszerű ez...Mellesleg akik nyugtatni próbálnak,vagy most szültek,vagy terhesek...Úgy pedig könnyű! Akkor már én sem görcsölnék! :DDD
14/81 A kérdező kommentje:
Èn mar nem gorcsolok. Bar en is sokat csalodtam. En ugy erzem nem sikerult. Remelem nektek igen! De mindenkepp megirom mi lesz.
2013. febr. 13. 14:39
15/81 anonim válasza:
Hát mintha kezdene megint görcsölgetni a hasam...Olyan mensis..Szerintem nekem sem jön össze most sem...Azért még egy picit reménykedem!Majd jelentkezem én is......:(
16/81 A kérdező kommentje:
Kitartás! Meg lehet az baba is!
2013. febr. 13. 15:09
17/81 A kérdező kommentje:
Ha hetfore nemvarod akkor meg csak most agyazodhat be ed lehet azert gorcsolsz! :-)
2013. febr. 13. 15:16
18/81 anonim válasza:
Aranyos vagy,de már nem merek nagyon bízni sem....Majd alakul....Azért bebiztosítottam magam terhességi tesztekkel,hogy 2 naponta tudjak tesztelni...Mondjuk van még bő 5 napom a nem vártig,hátha...Majd írok.:)
19/81 A kérdező kommentje:
Èn mar annyi tesztet csinaltam. Keresem a csìkokat. Csinaltam egy oraja is. Talan mintha, de lehet mar odakepzelem.
Allandoan pisilnem kell :-D
2013. febr. 13. 16:18
20/81 anonim válasza:
Ismerős a szitu...Hát nem tudom...Sokszor nekem is káprázik a szemem.talán ha az egyik kezeddel letakarod a meglévő,jól látható csíkot,annyira nem zavar be,és hátha....mindjárt kipróbálom én is így...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!