Dpo.12 negatív teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 nap van a nemvàrtig. A ma reggeli tesztem totál negatìv. Megcsak egy kicsi halvány csìk sincsen. Teljesen reménytelen? 1.-en volt ovum.#TesztEs
2013. febr. 13. 11:10
1/81 anonim válasza:
Dehogy reménytelen!!! Csak légy egy kicsit türelmesebb!!!
Várd meg a nemvárt 1. napját, ha nem jön meg, akkor még egy ok a bizakodásra!Bőven ráérsz akkor vizsgálódni.
Nézz sok filmet meg pihizz, hogy eltereld a gondolataid!
Szurkolok!!!
2/81 anonim válasza:
Szia én is szurkolok neked mivel nekem 31 én volt az ovum, tegnap nekem is negatív volt a teszt a 12ik napomon...holnapig még várunk...kitartás nekünk!! Még semmi sem lehetetlen..
3/81 anonim válasza:
szia, nekem is elsején volt elvileg pé., max. 1 nappal előtte, az enyémek: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
de ritka amúgy, hogy látszik a nemvárt előtt, szerintem az égvilágon SEMMI nincs veszve!:) drukkolok:)
4/81 A kérdező kommentje:
Koszi csajok! Kis remenyt adtatok!
Remelem nem jon meg.
Akkor szurkolok neked is kedves valaszolo! :-)
Probalok turelmesen varni... Olyan nehez :-)
2013. febr. 13. 12:18
5/81 A kérdező kommentje:
10dpo? De jo! Gratula! Azota teszteltel?
2013. febr. 13. 12:19
6/81 anonim válasza:
10 vagy 11 én se tudom pontosan:) azóta nem lett sokkal sötétebb, viszont egy 25-ösön is egész jól ott van. szerintem menses után kéne erősödnie, egyelőre jó jel, hogy minden teszten megvan:)
7/81 A kérdező kommentje:
De jo neked! :-)
Nekem gorcsolget a hasam. Mintha megakarna jonni :((
2013. febr. 13. 12:40
8/81 anonim válasza:
2es vok.nekem nem görcsölget, inkább néha érzékeny....mintha izomláz lenne néhány pillanatig, de ilyenkor már elég erősen szoktam görcsölni...reménykedjünk..
9/81 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok...3-4.-e körül volt ovum,voltunk is együtt párommal a napokban.Nem tudom,lehet,hogy csak beképzelem magamnak,de fáradt vagyok,pár napja szurkált a hasam először jobb oldalt,majd középen,de el is múlt.A hőm 37 körüli állandóan úgy 1 hete.Viszont a ma reggeli tesztem negativ.Ja,és hétfőre nem várom. Remélem összejön nektek a babóca!Sok sikert! :)
10/81 A kérdező kommentje:
Akkor szorítok nektek is csajok! :-) a mensi gorcs normalis azt olvastam.
2013. febr. 13. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!