Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, ti is vagytok úgy,...

Lányok, ti is vagytok úgy, hogy már a babafogantatásán kívül szinte nem is tudtok nagyon másra gondolni? Vagytok úgy, hogy bármit is csináltok, erre vált a gondolatotok?

Figyelt kérdés
Már egy jóideje beindultak az ösztöneim az anyaszerepre,csak azon tudok gondolkozni.Szinte a vágy,hogy babám szülessen,felülkerekedik mindenen.

2013. jan. 14. 14:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Hasonló, mint 12-nél. 5 éve nem sikerül. Próbálok nem begolyózni, és elterelni a figyelmem, de egyre nehezebb. Már szinte fáj, ha meglátok egy gyereket vagy családot... :(
2013. febr. 22. 15:43
 22/45 A kérdező kommentje:
egy cipőben járunk csajok :( én már vettem annyi könyvet erről,állandóan itt lógok én is a gyakori kérdéseken és már baba zoknit is vettem,ami lehet kicsit viccesnek tűnhet,de ha rá nézek,biztat,hogy ne adjam fel.az nagyon rossz lehet,hogy tudod,valami baj van a termékenységeddel,de az is rossz,ha tudatlanságban vagy,és nem tudod,mi lehet a baj !
2013. febr. 23. 18:35
 23/45 anonim ***** válasza:
Igen! Így legalább nem álltatom magam minden hónapban sajnos.... ez sem olyan jó dolog, de hiszem azt hogy ha most kiderül mi a bajom utána már tuti sikerülni fog a baba ha megkapom rá a megfelelő kezelést!!A zokni meg egyátalán nem hülyeség!!! :) én is olyan örömmel nézegetem a mesekönyvet hogy azt el sem lehet mondani remélem hamarosan a saját babámnak olvasok belőle!!!
2013. febr. 25. 06:14
 24/45 A kérdező kommentje:
igazad van :) nem hülyeség!! :) ami jó érzéssel tölt el,az csak a javunkra válhat! biztos kikezelnek,legtöbbször nem is olyan nagy a baj,és ha azt megtalálják,akkor hála Istennek van rá gyógymód és jöhet is a pici pocaklakó :))
2013. febr. 25. 10:43
 25/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Voltam orvosnál és nagyon bizakodom ha most megjön akkor most kezdem el az első clostis hónapom!Nagy reményeket fűzök hozzá, remélem sikerül beröffenteni a petefészkem és én is kismama lehetek mihamarabb! :)A mesekönyveket kiolvastam és igen is olyan örömmel olvasgattam hogy még párom is békén hagyott, tudja hogy ez nekem öröm, igaz az elején furcsán nézett csak.... :D de nem érdekel és tényleg már alig várom hogy a saját babánknak lapozgathassam!
2013. febr. 26. 06:06
 26/45 A kérdező kommentje:
Hidd el,már most közelebb vagy az anyasághoz,mivel kezelve vagy.Ez már jó jel! :) nekem sajnos tegnap megjött,el vagyok keseredve most,de új hónap-új remény,ez egy ilyen kör(ami remélem hamarosan bezárul és átalakul). Szerintem ez az egyik legnehezebb időszak egy nő életében,hiszen arra vagyunk teremtve,hogy anyák legyünk!Így természetes,és hiszek abban is,hogy a nő tudja,mikor érett meg rá.Állandóan csak az éltet,hogy hamarosan a pocakomban hordhassam,és ez ad erőt az erőtlenségemben! Puszi nektek!!
2013. febr. 26. 10:19
 27/45 anonim ***** válasza:
Jó ember vagy és vágysz rá, mindent megtennél érte, miért pont neked (nekünk) ne sikerülne már! Annyi olyan ember aki meg sem érdemli megkapja miért pont mi ne kapnánk meg ezt a csodát! NYugi! Én már alig "várom" hogy megjöjjön hogy elkezdhessem a clostilbegytet, tényleg reménykedem benne orvosom csak enyhe adaggal kezdni tényleg felet kell csak szednem belőle! Igaz most olvastam róla tényleg mindent jót rosszat de minek nincs mellékhatása és sok nőnek egyből sikerül áldott állapotba kerülni ettől a gyógyszertől nekem miért ne sikerülne nagyon bízom ebben és persze a dokimban! Lassan telnek ilyenkor a napok pénteken kellene megjönnie, ha pedig megjön tényleg nem leszek szomorú mert már van megoldás!!!! ÉS REMÉNY!!!!
2013. febr. 26. 11:04
 28/45 A kérdező kommentje:
Hát igen,tényleg megérdemeljük és MEG IS FOGJUK KAPNI!!! jut eszembe,ma éjjel azt álmodtam,hogy csináltam 2 tesztet és mindkettő erős pozitív lett ami azonnal látszódott :D olyan jó volt átélni.Én is hiszem,hogy hamarosan együtt babázhatunk és nézhetünk elébe az anyai örömöknek!!!!Nekem ma lesz az első méhpempős napom,ebben bízom most,sok jót hallottam róla.Ha valami kisebb probléma gátolja,bízok benne,hogy ez segíteni fog.Neked is a clostisbegyt,biztosan segít.Minél tovább húzódik a fogantatás,annál jobban fogunk örülni neki!!
2013. febr. 27. 08:13
 29/45 anonim ***** válasza:
Na hogy vagytok, valami jó hír, amit megosztanátok velünk?? :)
2013. márc. 6. 21:21
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! A rágörcsölés nem csak azt jelenti hogy egyfolytában azon jár az agyad és nagyon akarod, hanem mikor a harmadik sikertelen hónaptól minden egyes nemvárt menzesznél kiborulsz aztán depis leszel,mikor rosszul vagy a babás barátnőidtől és titokban sírsz otthon,és ezzel állandósul egy negatív szorongó állapot. És ez tényleg még jobban késleltetni tudja a babát.

Az egészben a "vicc" hogy a dokik ilyenkor nem szoktak találni semmit. Majd 3 év próbálkozás után, mikor az ember már tényleg feladja és megbeszélt időpontja van lombikprogramra,akkor egyszer csak terhes lesz..

Magyarázat nincs rá, csak az öröm van :)

Egy rövidke igaz történet.

2013. márc. 6. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!