Ki nem várja a mensit jan.17-re?
Nekem lehet :) Ma reggel már a tesztcsík hamarabb kijött , mint a kontroll csík! 7 hónapja erre várok, és mégis majdnem elájultam :D
Azóta se térek magamhoz, örülök és félek, sírok és nevetek, és ezeket variálom :D
Drukkolok nektek is, hogy mihamarabb átélhessétek ezt, és ajánlom jó szívvel a palástfű teát, csatlakozom a táborhoz, akiknek az első teás hónapban sikerült! Hogy most a teától, vagy mert hittem benne, vagy csak véletlen... Ki tudja :)
Itt vagyok,nem tűntem el,csak sok volt a meló a múlt héten!
Nagy gratula Tőlem is! :) :) Boldog babavárást!
Nekem most nem jött össze,de nem keseredem el,hiszen még csak az első hónap volt,Apával bedobjuk magunkat megint! :P
Kedves Kérdező veled mi újság?
Ne figyeld ennyire magad,tudom nehéz,de az agy ilyenkor teljesen blokkol! Nagyon szorítok,hogy ez a hónap sikeres legyen!!
Engem is jól "megviccelt"
Képzeld 2 hetet késett,soha nem volt még ilyen! Pénteken elmentem dokihoz,ott nem láttak terhességet,sem cisztát,semmit..
Másnapra "megjött"
Nagyon kevés van,naponta szinte egy tisztasági betét elég..fogalmam sincs mi történhet..
Sziasztok! Mi újság veletek? Valami fejlemény?
Én hétfőn voltam Uh-n, de még csak petezsákot láttunk, jövő héten megyek megint :)
Drukkolok nektek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!