Ki nem várja a mensit jan.17-re?
2. vok. Mi 6 éve várunk az első babánkra! nem szabad feladni!
2013. jan. 12. 11:50
Sajnálom!Tudom hogy nem szabad feladni!De amióta elvesztettem az elözőt és eljutottam arra a pontra, hogy akkor jöhet a következő aztán nem jön nem jön.Ès tuti hogy már tüneteket is bebeszélek szerintem ez már borzalnas!
Nagyon csodállak hogy te igy birod!És mielöbbi babásodást, már erre a hónapra! :)
2013. jan. 12. 12:50
13/58 A kérdező kommentje:
És 6 év alatt mentetek dokihoz? Hány éves vagy,ha nem titok? Vagy csak rábízzátok a természetre? Együttérzek veled, nekem ez a fél év is sok, irigylem, akik 1. hónapban teherbeesnek. Ráadásul a családba csakúgy potyognak az újszülöttek! Ja, és ráadásul pedagógus vagyok, így még nehezebb, gyerekek között, mindig arra gondolva, nekem nincs még.
Sziasztok! Én is 17.-re nem várom, 34 vagyok és ez a 7. derűlátó várakozásunk :)Sajnos az eddigiek pofára eséssel végződtek, közben a 7 hónap alatt 9 közeli ismerősöm esett teherbe :( Ebben a ciklusban kezdtem inni cickafark meg palástfű teákat,és most 2 napja olyan durván érzékenyek a cickóim, hogy még a ruhát is alig bírom elviselni magamon :)így sikerült meggyőznöm magam, hogy na majd most ;)
Fel a fejjel csajok!
Ne arra gondoljatok, hogy Nektek még miért nincs, hanem arra hogy lesz! Csak pozitívan!!!
2013. jan. 12. 19:06
2. vok. Én 26 vagyok a párom 36. Az első 2 évben rábíztuk a dolgot a természetre,de nem lett semmi. Akkor kezdtem el gondolkozni, hogy dokihoz kellene menni. Azóta a mostani dokim a 4. orvos. Ő az első aki felajánlotta, hogy nézzük meg, hátha inszemmel sikerül. Hát most itt tartunk.
2013. jan. 12. 20:18
Miújság veletek?
Mikor fogtok tesztelni?
5-ös voltam!
2013. jan. 14. 10:20
17/58 A kérdező kommentje:
Háááááát, őszintén? Én még nem merek, ha majd nem jön meg csütörtökön, talán jövő hétfőn merek... De ez csak álom, mert 3 napja fáj a hasam, a mellfeszülésem elmúlt, fejem is fáj, de azt az időre fogom. Okt.-ben nekem késett 6 napot, -teszt, másnap megjött. Szar érzés volt. Azóta 28 napos ciklusok, a napján mensivel. Én óvatos vagyok. Ti bátrabbak vagytok?
18/58 A kérdező kommentje:
Hello lányok! Közeledik az a bizonyos 17-e! Ma teszteltem du, nem bírtam megállni, negatív. Barnáztam is ma, úgyhogy sztem közelít a kedves mensi.Gyomrom nem jó, émelygek, görcsölgetek, ennyi. Ti hogy vagytok? Írjatok!
Sziasztok! 2. vok. Én 3. napja meg vagyok iszonyatosan fázva, lázas is vagyok, teli vagyok nyomva antibiotikummal. Én most az egyszer remélem nincs baba. Amúgy ilyen a görbém:
[link] 2013. jan. 15. 20:06
20/58 A kérdező kommentje:
Nekem egyedül a vizes folyás hiányzik, így előtte 2 nappal. Hacsak nem holnap érkezik majd. Tesztelt már valaki közülünk? (rajtam kívül)
Kapcsolódó kérdések: