Van aki nem várja a mensit december 16-dika környékén és milyen tüneteid vanna?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 16:41
1/8 anonim válasza:
Szia nekem dec 16 pont a nemvárt de késöbb lesz mert ma vagyok a 16cn-en és most éreztem csak az ovus szurkálást:-)
2/8 anonim válasza:
én sem várom 16-ra, de semmi tünet, igaz néha bele-bele szúrkál a hasamba, de más nincs. 4. dpo napon vagyok most.
(megjegyzem, hosszasak a ciklusaim,38 naposak)
3/8 anonim válasza:
Sziasztok.Dec 12.-re nem várom.Bele-bele szúrkál a hasamba legalább 3 napja,és a derekam fáj.Volt már terhességem,sajnos 15. héten véget ért.Egyenlőre ennyi.Valakinek van valami más tünet?
4/8 A kérdező kommentje:
én a 3-dik dpo-n vagyok és ritkán beleszur a méhembe egy pár másodpercre meg pattanásaim lettek mint amikor megjön a mensim...
2012. dec. 4. 19:33
5/8 anonim válasza:
én 14-re nem várom,és nálam érzékeny bimbo,mar has szurka nincs és eléggé eres mellek,dudzatt.fehér szaktalan folyás.
6/8 anonim válasza:
Én is pont 16.-ra nem várom.Elvileg én ma vagyok a 4. dpo-n és nem igazán van tünetem.Bár ha jobban bele gondolok olyan mint ha izomláz lenne néha a hasam aljában.A pattanások engem is elleptek de még Pé előtt jöttek ki.
Drukkolok mindenkinek!:)
7/8 TeLány válasza:
Én is 14-re nem várom...ilyenkor még szerintem nincsenek tünetek...A köldököm nekem is szurkált két napig...de nem hinném, hogy ez az lenne..A ciciim is szép teltek és érzékeny is volt pár napig, de ez is az ovulációs tünetek egyike...szóval szerintem még nem lehet semmit sem érezni... :( Pedig jó lenne, ha az amber lány már tudná, hogy pl mehet e szaunázni vagy sem... :)
8/8 A kérdező kommentje:
ma vagyok a 15-dik dpo-n és 2 nappal ezelött teszteltem egy pozit kivel mi ujság?
2012. dec. 15. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!