Ki mikorra várja?
Figyelt kérdés
én nyitottam!
Andi
2009. aug. 25. 17:32
61/70 anonim válasza:
Betty, mi van Veled?És Andy,Kérdező?Márti
62/70 A kérdező kommentje:
hát velem még semmi sincsen!én csak 9.10.11.-e körül nem várom!a max az a 11.-e!majd akkor elválik!melleim fájnak de ez menszi előtt is mindíg így van!Andy veled mizu?rég írtál!voltál dokinál?és mit mondott?babás vagy?és Betti veled mizu?
2009. szept. 3. 11:09
63/70 anonim válasza:
sziasztok.Betty vagyok,piros a menzim szóval nincs baba:-((((
irjatok majd mi van veletek!!!
64/70 anonim válasza:
Sziasztok,Andy vagyok,nekem megjött aztán vasárnap már rendesen,úgyhogy nincs baba sajna:(Éppen ma múlt el,hőmérőzgetek,nézem,hogy jól működik-e minden,lesz-e peteérésem,most csak megfigyelek,ez a hónap nekem esélytelen,csak szeptember 20-án lesz a férjem itthon,ha lesz is peteérésem,akkor is sokkal hamarabb,olyan 16 körül,szóval arról lecsúszunk,de ez van.Utána meg csak novemberben lesz itthon megint,szóval nem jók az esélyeim az idei babára:(Dokihoz nem mentem,mivel megjött,de ha ebben a hónapban sem lesz egyértelmű pé-m,és késni is fog,akkor felkeresem majd,hogy állítsuk be a ciklust.Mindenkinek sok sikert,aki babásodni szeretne,majd visszanézek hozzátok.Andi kéne egy új kérdés,ez már nagyon hosszú:)Sziasztok.
65/70 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom Betti és Andy!kvánom nektek h mielőbb babásak legyetek!Andy veled szeretném tartani a kapcsit ha nem bánod,bármilyen formában,akár e-mailben is!
2009. szept. 3. 12:44
66/70 A kérdező kommentje:
mikorra várjátok lányok?gyertek osszuk meg a tapasztalatokat!
nyitottam új kérdést ezen a címen!
várlak ott is titeket!
2009. szept. 3. 12:49
67/70 anonim válasza:
Szia Betty!Mi van Veled?Képzeld nekem még azóta nem jött meg,augusztus 6.-án volt meg utoljára, de nincs baba.Hormonok jók, cisztáim nincsenek, tehát minden rendben van.Márti
68/70 A kérdező kommentje:
szia márti!és akkor miért nem jön meg neked ha nincsen baba?és ha minden rendben?ez nem normális!aug.6. már rég volt!nekem meg aug 5.-én volt meg utoljára,pé-m az nagyon későn volt!és én már 7 hetes babás vok!tehát nekem sikerült végre!kívánom mindenkinek h sikerüljön!
2009. okt. 5. 11:18
69/70 anonim válasza:
Szia Andi!Gratulálok a babához!Ma végre megjött,a 62. napon.Sokat jártam dokihoz vissza, hogy tényleg nincs-e semmi gond.Nőgyogyihoz ős endokrinológiára is, de semmit nem találtak.Viszont kaptam clostyt rásegítésnek.Csütörtökön kezdem.Márti
70/70 A kérdező kommentje:
akkor Márti sok sikert kívánok,remélem h mihamarabb összejön Neked is a babó!
2009. okt. 7. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!