Ki mikorra várja?
Figyelt kérdés
én nyitottam!
Andi
2009. aug. 25. 17:32
51/70 anonim válasza:
Én már több, mint egy hete nem mérem a hőmet,feleslegesnek tartottam, mert van egy kislányom és pont most van pelus leszokóban,azért 2-3 óránkén megyek át hozzá megnézni, hogy nem pisilt-e be.De nekem napközben sincs hőemelkedésem, viszont Te baromira esélyes vagy a babára.:)
52/70 anonim válasza:
Szia Betti!Mi a helyzet Veled?Márti
53/70 anonim válasza:
szia Márti szellemcsikos a tesztem szerintem,mert ez nem pozi
54/70 anonim válasza:
Veled mi van Márti???
És a többiekkel????
55/70 anonim válasza:
Hát ott a csík,szerintem pár nap múlva pozitív lesz,de még holnap ne csinálj másikat.Tegnap is teszteltél, ugye?Ezt 1. pisiből csináltad ma?Örülök Neked!Nekem még nem jött meg,de érzem,hogy megfog.Nekem szokott sokat késni,már az is fura volt, hogy 12. napon volt peteérésem.Én már nem fogok tesztelni, megyek jövőhéten vissza endokrinológushoz,aztán biztos kapok valami gyógyszert megint.És még egyszer gratula, mert biztos baba, hisz a hőd is ezt mutatja.Majd írj, ha erősebb a csík.márti
56/70 anonim válasza:
szombaton tesztelek ukra ha nem jön meg addig.
remélem nálad sem jön meg és jó erős + tesztelsz.irok lányok bármi van is.
57/70 A kérdező kommentje:
szia Betti!sztem az nem szellemcsík!tuti h pár nap múlva erősebb lesz!gratula!:)))
Andy veled mizu?azóta sem jött meg?teszteltél megint?
2009. szept. 1. 18:48
58/70 anonim válasza:
betty vagyok,megjött azaz barnázok:-((((((((
59/70 anonim válasza:
Nem igazán értek ehhez, de ha csak barnázol az utalhat babára még.Minden jel pedig arra utal, hogy tényleg terhes vagy.Szerintem még nem kell feladni.Nálam még semmi.Márti
60/70 A kérdező kommentje:
sajnálom Betti,de még tényleg na add fel!még nem biztos h megjön!
2009. szept. 2. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!