Ki mikorra várja?
én nyitottam!
Andi
sziasztok.mizujs tesztelők??betty vagyok:-))
én ma vagyok a 11 dpo napomaon.kedden tesztelek.de 7 én jött meg utoljára,de mindig előbb jön mivel 25 naposak a ciklusaim.semmi tünetem nincs:-(((((((((((((
Andy??
Sziasztok,hát én nem vagyok egy egyszerű eset,teszteltem,természetesen negatív lett,de azonnal előjött a halvány 2. csík,ami aztán kb 7-7 perc alatt eltűnt,de nem is a helyén volt,hanem közelebb a controlhoz.Szóval a teszt is szar,nem tudom,de tuti nem vagyok babás,a hőm már tényleg lement,csak nem tudom,miért nem jön meg.
Kidobtam őket,mert mostanra értem el azt a pontot,hogy elegem lett.Ma vagyok a 17.dpo-n,a 11-től ovuzok,mára már hú de erős lett,de mivel a terhestesztek szarakodnak,a reggeli rossz volt,most meg ez az alig látható vonal a Lily-n,hát bevágtam az összeset a kukába,és nem érdekel tovább a dolog.Ha nem jön meg szerdáig,elmegyek dokihoz,de én már lecarom a teszteket.Mindenkinek sok sikert!
Ay
Andy,ha ott volt az a csík még ha csak halványan is,akkor az baba!én mondtam!ne add fel a reményt,mert van ott vmi!dokihoz pedig minél előbb menj el,legalább megnyugszol!
kedves Betty,neked szorítok nagyon h ne jöjjön meg és pozit tesztelj!
és persze mindenkinek szorítok!
ma az állitólag 12 napon vagyok de a tesztem - lett:-(
tudom korai,de ellőttem egyet.
mindenkinek kitartás.Szép hétvégét nektek:-)betty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!