Ki mikorra várja?
én nyitottam!
Andi
Az utolsó 4 hsz-el tökéletesen egyetértek:))))
Reggel megint ovutesztelek,ha nem jön meg,kíváncsi vagyok,erősödik-e újra.
Andy
Szia Andi!
Nah vége a találgatásoknak!A hőm lejjebb esett,és a mai jóstesztem is teljes hómező,a mellem is fáj már,szóval meg fog jönni ma vagy holnap.Mondtam én,hogy sok az a 4 nap:(Remélem te sikeresebb leszel:)
Ay
Ez a görbe,hát ilyen kuszaságot ki látott már:)Megmondom őszintén,szerintem tuti nem volt pé-m ebben a ciklusban,nem szokott ilyen összevissza lenni,és a mellem is fáj mindig a tüszőrepedés után 2-3 nappal,és ha hozzáadok ugye 14 napot,akkor szépen megjön reggel,amikor kell.Na most tegnapra esett ez a +14 nap,és még ma sem jött meg,akkor valószínű nem volt pé-m.Vagy,még egy lehetőség van,mivel a 17.napomon visszaesett kicsit a hő,lehet esetleg,hogy akkor volt,aszerint pedig holnap kéne megjönnie.Tehát ha holnap megjön,akkor volt pé (talán),ha holnap sem jön meg,akkor ez tuti egy anovulatórikus ciklusom volt.
Én szept. 4-5 körülre nem várom. Ilyen a görbém, bár ugye tudjuk, ez még semmit nem jelent. Amúgy múlt ciklus eleje óta iszom a cicka-palást teákat, és annyit elértem, hogy nem olyan cakkos a görbém, és nem görcsöltem, amikor megjött.
Szia Andi,ez a mai görbületem,érzem hogy meg fog jönni,mégis ilyen.Nem tudom mire vélni.Egyre jobban hiszem,hogy nem volt pé ebben a hónapban,hisz legeslegkésőbb mára már akkor jönnie kellett volna.Ha az ovulációmhoz adok 14 napot,mindig meg is jön aznap reggel.Most meg még mindig semmi,még barnázás sem.Lehet,doki lesz a vége:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!