Hányan vagyunk Szolnok megyeiek? Ki mikorra várja? Fiú vagy lány? És ki hova való?
Figyelt kérdés
Én 14 hetes vagyok és még nem tudjuk hogy kislány vagy kisfiú. Elvileg augusztus 27.-ére vagyok kiírva de valószínű egy/másfél héttel el vagyunk számolva, szóval akár hamarabb is jöhet a gólya:)2010. márc. 3. 17:07
2/5 anonim válasza:
Jászberény és a 13.hétben járunk.Nem tudom mi lesz még. Már van egy kislány.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én a héten töltöm a 25 hetet, június 12-re vagyok kiírva és fiút várunk. Ja és szolnoki vagyok.
4/5 anonim válasza:
szia,
én jászfényszarui vagyok, de Jászberényben fogok szülni, július 3-ra vagyok kiírva, nemére vonatkozóan már mind a kettőt mondta, először kisfiút de azt még nagyon korai szakaszban(12.hét) utána nem mutatta magát(18.hét) most pedig azt mondta a doki inkább kislányt mondana(22.hét) de most is nagyon takargatta magát!:) aki Jberényben szül, melyik orvosnál fog? akkor lehet találkozok az első hozzászólóval a kórházban?:D:D
5/5 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok és Fehér dokihoz járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!