14 éves lány vagyok dolgozni szeretnék Szolnok közeli minden jöhetne csak muszáj mit tudnák tanácsolni?
Figyelt kérdés
a tanács ne az legyen h tanuljak kösz..
mert nem nekem kellene a pénz hanem szüleim elég hülye helyzetben vannak és segíteni akarok nekik
2010. ápr. 7. 21:01
1/2 anonim válasza:
Sajnos 16 éves kortól tudsz diákszövetkezeteknél dolgozni. Azon kívül... esetleg lapkihordás, szórólapozás... de abban sem vagyok biztos, hogy alkalmaznának.
2/2 anonim válasza:
Hát sajnos az a helyzet h 14 évesen sehol sem fogsz tudni dolgozni, mivel 16 év alatt sehol sem alkalmazhatnak, és egyik diákmunkaszövetkezethez sem tudsz csatlakozni csak 16 ill. vhova csak 18 év felett! Legfeljebb nyáron mehetsz vhová címerezni stb. nem hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!