Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9-10hetesek hogy vagytok?...

9-10hetesek hogy vagytok? Vannak tüneteitek? Szurka érzés kinek meddig tartott? Ki mikorra várja?

Figyelt kérdés

én ma vok 9hét 3napos....kedd óta nincs szurka érzés,de aznap volt az uh is 22mm minden ok:D

Amúgy jól viselem ritka hányinger,de sose hányok de más semmi...se szédülés,se kívánósság stb...

Boldog baba várást:D

2011. aug. 5. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Én már 14+1 napos vagyok, de Te sokkal szerencsésebb kismami vagy mint én. Sajnos én még mindig hányok néha és a rossz közérzet is sokszori vendég, de amúgy már nincs hasszurka, csak oldalt, mert nyúlnak a méhtartó szalagok. Január 31 vagy Február 5-re vagyok kiírva. :)

Neked is Boldog Babavárást!

2011. aug. 5. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Én tegnap voltam 10 hetes. Nekem szakaszosan vannak különböző tüneteim. Az első 5 hétben majd leszakadt a derekam és a hasam alja, a melleim is baromira fájtak, rosszul aludtam, a 6-8 hétben szinte semmi egy kis mellfájdogáláson kívül, na most ezt bepótolta a maci és jött a hányinger, az undorodás a kajáktól, szinte az összes erőteljesebb, karakteresebb szagtól (pl. kutyakaja, nyers hús - pfúúj :) - még a főtt kukorica is), most ismét fáj a derekam, néha érzem a menstruációszerű görcsöket, a melleim akkorák lettek mint egy tejbár és egész nap tudnék aludni. Kb. ennyi :)

Neked is boldog babavárást!

2011. aug. 5. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Pont akartam kiírni egy ilyen kérdést :)

Nekem 2-3 napja, mintha elvágták volna a tüneteimet, remélem normális, és semmi baj nincs odabent.

Nekem eddig hányingerem volt, de 2-szer hánytam össz-vissz, na ez megszünt most teljesen.

A fáradtság érzetem és a hasfeszülésem még megvan, de ezek nem olyan kellemetlenek.

Valahogy olyan jól érzem magam napok óta, remélem ez most így marad egy darabig!

Én lassan 2 hete voltam UH-on, akkor minden rendben volt, legközelebb csak a jövőhéten megyek, de már nagyon várom!

10+3 hkm

2011. aug. 5. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:

tegnap voltam tiz hetes

hanyas, rosszullet, stb

minden megvan :(

remelem a baba belul jol van :)

2011. aug. 5. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Ma töltöm a 10.hetet és pont ma voltam dokinál 36mm-es a picikém.Hányinger,undor az intenzívebb szagoktól na meg a mellfeszülés.Ja és hulla fáradtnak érzem magam.Mindenkinek boldog babavárást!
2011. aug. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!