9-10hetesek hogy vagytok? Vannak tüneteitek? Szurka érzés kinek meddig tartott? Ki mikorra várja?
én ma vok 9hét 3napos....kedd óta nincs szurka érzés,de aznap volt az uh is 22mm minden ok:D
Amúgy jól viselem ritka hányinger,de sose hányok de más semmi...se szédülés,se kívánósság stb...
Boldog baba várást:D
Én már 14+1 napos vagyok, de Te sokkal szerencsésebb kismami vagy mint én. Sajnos én még mindig hányok néha és a rossz közérzet is sokszori vendég, de amúgy már nincs hasszurka, csak oldalt, mert nyúlnak a méhtartó szalagok. Január 31 vagy Február 5-re vagyok kiírva. :)
Neked is Boldog Babavárást!
Én tegnap voltam 10 hetes. Nekem szakaszosan vannak különböző tüneteim. Az első 5 hétben majd leszakadt a derekam és a hasam alja, a melleim is baromira fájtak, rosszul aludtam, a 6-8 hétben szinte semmi egy kis mellfájdogáláson kívül, na most ezt bepótolta a maci és jött a hányinger, az undorodás a kajáktól, szinte az összes erőteljesebb, karakteresebb szagtól (pl. kutyakaja, nyers hús - pfúúj :) - még a főtt kukorica is), most ismét fáj a derekam, néha érzem a menstruációszerű görcsöket, a melleim akkorák lettek mint egy tejbár és egész nap tudnék aludni. Kb. ennyi :)
Neked is boldog babavárást!
Pont akartam kiírni egy ilyen kérdést :)
Nekem 2-3 napja, mintha elvágták volna a tüneteimet, remélem normális, és semmi baj nincs odabent.
Nekem eddig hányingerem volt, de 2-szer hánytam össz-vissz, na ez megszünt most teljesen.
A fáradtság érzetem és a hasfeszülésem még megvan, de ezek nem olyan kellemetlenek.
Valahogy olyan jól érzem magam napok óta, remélem ez most így marad egy darabig!
Én lassan 2 hete voltam UH-on, akkor minden rendben volt, legközelebb csak a jövőhéten megyek, de már nagyon várom!
10+3 hkm
tegnap voltam tiz hetes
hanyas, rosszullet, stb
minden megvan :(
remelem a baba belul jol van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!