A várandóság első heteiben ti is úgy éreztétek mintha meg fog jönni érzés? (menstruálásra gondolok)
Ez lenne az első terhessége.
Szeptember 13.-án menstruáltam utoljára,31 naposak a ciklusaim, október 14.-én kellett volna menstruáljak(hála Istennek:) nem jött meg), okt.25.-én első teszt nagyon, nagyon halvány, 28.-án második teszt halvány, okt.31.-én harmadik teszt erős csík.
Az utóbbi két hétbe,de főleg a múlt héten és ezen esténként,meg reggel úgy érzem a hasam alján mintha menstruálni akarnék,este még görcsöl is,normális jelenség.
November 16.-án megyek orvoshoz.
Szia, én is az első babámat várom. Nekem utoljára szept. 21-én jött meg. Október 20-án teszteltem pozitívat. Nekem is van ilyen görcsölgetés. Nincs barnázás, semmi sem. Jövő héten megyek orvoshoz. Szedek 3x 1 szem Magne B6-ot. Meg Elevitet.
Úgyhogy szerintem megnyugodhatunk. :)
Szép babavárást Neked! :)
Én se barnázok:)
Örülök,hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzésel.
Gratulálok!!!! Neked is jó babavárást:)
Nekem gyógyszer mellett jött, én nagyon vártam, hogy megjöjjön, folyton azt éreztem, hogy megjön és még fájdogált is a hasam, ahogy szokott, úgyhogy normális:))
És itt rugdos a baba a pocimban:)
28hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!