Milyen érzés ha megmozdul a baba? 17 hetes kismama vagyok első babám, és kb 1 hete éjszakánként az alhasamban apró görcsöket érzek, néha erősebbek. Napközben nagyon ritka ha előjönnek. Én semmilyen, olyan dolgot nem érzek amiket itt olvastam.
nekem sem buborékok voltak, hanem belső érintés-símogatás. A 14. héttől csak heti 2-3 alkalommal éreztem, de egyből tudtam, hogy Ő az. A 16. héttől minden nap bejelentkezik, először csak este vagy éjjel éreztem, de a 18. héttől felkeléstől lefekvésig érintget, az utóbbi talán 4 napban pedig egyértelműen vannak erősebb és gyengébb mozdulatok, van, amikor rúg, de van, amikor csak épp arrébb költözködik (ha olyan pózban fekszem, ami neki kényelmetlen pl.)...
Tegnap már 4 egymás utáni rúgásból egyet éreztem a tenyeremmel is, szóval apa lassan startolhat... :)
Figyelgetsd magad, nekem a félighasonfekvés-féligoldaltfekvés-felhúzott egyoik lábbal vált be. :) Akkor minidg éreztem, 20másodperc alatt arrébbköltözött, én meg abba is hagytam a "szekálást"...
19 hetes+5 napos km
Én 18. héten éreztem először, olyan volt, mint ha egy kis bogár mászott volna a bőrőm alatt. csikis is volt. De csak pár másodpercig tartott. Aztán a következő napon ismétlődött. Ez így volt napokon keresztül, több mint egy hét telt el, mire egy nagyobb mozgást éreztem.
Az apró görcsök biztos nem a baba mozgását jelentik. Kicsit félve mondom, de lehet akár jósló fájdalom is, ami igen ritkán jöhet ilyen korai időszakban, vagy csak egyszerűen nő a méhed, és ezért fájdogál.
Minden jót!
(35. hetes mami)
16 hetes kismama vagyok. Szenteste a halászlé közben kezdtem érezni a buborékolást, majd másnap megint ebédnél a halászlé közben :) érdekes volt. Első baba és mindenki lehurrogott, hogy ez ki van zárva... Rosszul esett de én tudtam, hogy a babám az és kész! Azóta megfigyeltem, ha kaja van jön a buborék :) az orvosom azt mondta ez már a baba úgyhogy jegyezzem fel a dátumot ;)
Simogatást még nem is éreztem, csak a buborékokat! :) Azt mondta az orvosom, hogy nagy a baba és vékony a hasfalam ezért érezhetem!
Jó babavárást!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!