Honnan fogom tudni, hogy a babám megmozdult? Milyen érzés? Első terhességnél hanyadik héten érezhető?
Eleinte bizonytalankodsz majd, hogy ez az volt-e, vagy sem... Aztán egyszer csak biztos leszel. :o)
A mikor az nagyon változó, valahol 14-22 hét között.
Nagyjából középidőben érezheted, ha az első baba. Meg fogod ismerni, mert olyat még nem éreztél előtte. Mintha apró légbuborékok mocorognának vagy kis kaparó érzést fogsz tapasztalni. Egyszerűen fantasztikus érzés! Alig várom, hogy újra érezhessem!
1 éves baba anyukája
Ez egyénenként változó. De leírom én mit, mikor éreztem.
15 hetes voltam mikor bal oldalon lent kis pöckölést éreztem. Majd minden nap ugyan ott. Volt hogy egy nap többször is. Ez egyre sűrűsödött, a dokim azt mondta 16 hetesen már simán lehet hogy a babát érzem. 17 hetes voltam mikor láttam is egy ilyen "pöckölést" a hasamon, 18 hetesen a férjem is érezte!
Mellső fali placenta volt, erre pedig azt mondják hogy később lehet érezni, hát én már 15 hetesen éreztem.
Sok boldogságot!
5 hónapos kislány anyukája
Szia! Nekem teljesn más volt tegnapelött :D (14+3 hetes voltam akkor, első baba) Éjjel egyszercsak szószerint kidudorodott a köldököm alatt úgy 5-6 cmrel jobb oldalt, azóta többszöris csinálta már! Nem erre az érzésre számítottam, én is valami kapirgáló buborékos érzést vártam, ehelyett mint egy kis tank úgy nyomul az oldalamnak. Semmi mást nem érzek csak egy folyamatos nyomást! :D
Nagyon sok boldogságot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!