Ki mikorra várja?
Figyelt kérdés
én nyitottam!
Andi
2009. aug. 25. 17:32
41/70 anonim válasza:
Szia Betty!Én is a 12. napon vagyok,megnéztem az ovu mikroszkópomat,negatív,hőm is alacsony,tehát nekem sincs most baba.:(Márti
44/70 anonim válasza:
márti,még nincs veszve semmi,még lehet + tesztünk:-))))))))))
45/70 anonim válasza:
Végül is nem törvényszerű, hogy peteéréskor jön össze a baba.Csak a hőm nagyon alacsony volt reggel.Tehát az szerint 1-2 nap és megjön.:(De legyen igazad és kedden, ha addig nem jön meg teszteljünk pozitívat. Márti
46/70 A kérdező kommentje:
Mártinak és Bettinek szorítok!Betti tényleg túl krán teszteltél!
2009. aug. 29. 17:20
47/70 anonim válasza:
Sziasztok!Tegnap este az ovu teszten előjött a 2. csík, igaz még halványabb, mint a control,de nekem ez sajna nem jót jelent.Múlt hónapban is így kezdődött.:(Betti Veled?Márti
48/70 anonim válasza:
betty vagyok,ma negát teszteltem,de szerintem nem jól huzta be a ciklus.hu a pé emet,mert az lh szerint korábban volt,szóval ma vagyok a 14 napon,és nega:-((de még nem jött meg.Márti?????????????
49/70 anonim válasza:
Nekem se jól húzta be a peteérést,én inkább az ovu tesztnek hiszek.Ma nem bírtam ki, én is csináltam tesztet,negatív.Bár így utólag tök feleslegesnek tartom, mert az ovu tesztem szerint 2-3 nap és megjön.:(
Márti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!