Kedves sorstársak ki az aki januárra "nem várja"?
Kedves 28 hetes igen elrohant, főleg h nálunk tutti h nem marad bent végig (sajnos vagy nem sajnos) de úgy állnak a dolgok magzatvízügyileg, úgyhogy jövő hónapban szerintem már babázok. Bár 36 hetesen majd nem is bánom majd,akkor má nem vészes ha megszületik.
Kedves utolsó nagyon-nagyon drukkolok neked, mindent bele és tutti h sikerül előbb vagy utóbb hidd el:)))
Bea
Gratulálok!! :))))
Én még várok a pozi tesztre... :(
Én a 8-as vagyok :)
Már nekem is megszületett a kisfiam, szept 16-án. Milyen gyorsan megy az idő, emlékszem amikor ide írtam, mennyire izgultam, hogy pozitív legyen a teszt. Most meg itt gügyög mellettem :)
Sziasztok!
Ma megint vissza olvasgattam!:-) 2.-án lesz kislányom 6 hónapos!
Olyan jó így visszanézni. Nagyon gyorsan megy az idő. A kommentemet olyan jó volt látni, mikor írtam, hogy úr isten pozitív:-)!
Most nevetgél a kiságyában!
Puszi:Viki
Gratulálok! :)
22-es vagyok, Grant.
Az én fiam szeptember 11-én született meg progis császárral (3. császár miatt). Egészséges, gyönyörű, mosolygós, csak nagyon hasfájós és már kint van 2 foga... szóval szeret kézben lenni. Nem könnyű 3 gyerekkel, de semmiért nem adnám őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!