Kedves sorstársak ki az aki januárra "nem várja"?
Figyelt kérdés
Várom a decemberben nyitott kérdésemben válaszolók újabb hozzászólásait, akik most januárra nem várják, ill. mindazokat akik ebben a cipőben járnak...2012. dec. 29. 21:23
151/168 petera6 válasza:
Én is olvaslak még titeket! És drukkolok a január végieknek is!
Jövő hét csütörtökön megyek első uh-ra, izgatott vagyok, hogy lássunk valami bíztatót :)
152/168 anonim válasza:
Uuuuuuuuristeeeeeeen terheeees vagyoooooook!!!!! Egyertelmuuuuu pozitiiiiv teszt:)))))))) hat, akkor ezért volt minden ilyen fura ;)))
153/168 anonim válasza:
Nem akarok még tesztet csinálni.A párom most elment dolgozni 2hét múlva jön haza,tehát csak akkor fogok...
155/168 A kérdező kommentje:
Gratulálok:))
2013. jan. 26. 12:51
156/168 anonim válasza:
Sziasztok!
Tudom, régen írtunk ide, de gondoltam belépek a régi (vagy2-3 éves) nevemmel!
Hogy vagytok lányok?:) mi 2 nap és 26 hetesek leszünk! Nagyon jó volt visszaolvasni, hogy miket írtunk, és mennyire boldogok voltunk/vagyunk.
Nálam pici kislányom nagyon aktív, szeret rúgdosni:)
Rengeteg ruhá nk van, kiságyunk is megvan már:)
Remélem valaki még jár erre!
Viki!:)
157/168 anonim válasza:
Ez az új ill. Fél éves nevem.
Viki
158/168 A kérdező kommentje:
Szia:) én néha felnézek még, megvagyunk mi is én a 29et töltöm most. Nekem kisfiam lesz, már kész a szoba, ruhák vasalva, már csak a kismanó hiányzik:)
2013. júl. 3. 21:21
159/168 anonim válasza:
:)) huh, mi penteken 28 hetesek!
Nagyon gratulálok:)
Nálunk a héten lesz festês! Hihetetlen, hogy így elment az idő! Mimdjárt szülünk:P
160/168 anonim válasza:
De jó nektek...gratulálok és drukkoljatok, hogy én is babás legyek már végre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!