Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves sorstársak ki az aki...

Kedves sorstársak ki az aki januárra "nem várja"?

Figyelt kérdés
Várom a decemberben nyitott kérdésemben válaszolók újabb hozzászólásait, akik most januárra nem várják, ill. mindazokat akik ebben a cipőben járnak...
2012. dec. 29. 21:23
 121/168 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos most délután megjött a nem várt dolog. Szomorú vagyok nagyon. :(
2013. jan. 9. 16:26
 122/168 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nagyon sajnálom, nem írtad h ki vagy vagy "hányas" így nem tudlak beazanosítani...
2013. jan. 9. 17:18
 123/168 anonim ***** válasza:
91-es voltam akinek nem jött meg időbe késett egy napot és reménykedett. De sajnos hiába. :( Zsuzsi
2013. jan. 9. 23:08
 124/168 petera6 ***** válasza:
100%

Jaj, Zsuzsi sajnálom. Ilyenkor kell pár nap, hogy az ember szomorkodhasson, de utána új remények nyílnak! Egyik fórumon olvastam, hogy úgy kell tekinteni a nem vártra, mint a terhességem első napjára. Próbálkozzunk :) Fel a fejjel!

Nálam egyelőre kétesélyes a dolog. 15-ére nem várom (max), tegnapi tesztemen én nem láttam semmit, hogy itt egy kedves "kolléganő" akarta nekem látni a második csíkot. Nem hadakoztam azért annyira ellene. Ma is csináltam tesztet. Ma mintha szabad szemmel látnék valamit, de még tényleg nagyon halványan, monitoron nem igazán. De valami elkezdődött talán, és ezt jó jelnek veszem. Ma veszek másik fajta tesztet inkább, nagyon remélem, hogy erősödik a kis láthatatlan csíkom, és nem fog megjönni.

2013. jan. 10. 05:53
 125/168 A kérdező kommentje:
Mai tesztem is pozitív lett nagyon örülök neki és már erősödött is:)
2013. jan. 10. 18:00
 126/168 anonim ***** válasza:
Jaj, mar alig vártam, hogy írjál!!!! Nagyon gratulálok!!!!;) nekem ma a bal petefeszkem szúrkált, plusz a megjön érzés nem múlik... Nagyon örülök neked! Puszi NEktek:) viki
2013. jan. 10. 18:25
 127/168 petera6 ***** válasza:
100%
Jelentem, ma estére lett egy látható halvány második csíkom! :) Reggel még nagyon láthatatlan halvány volt. Izgulok persze, hogy ne is jöjjön meg véletlenül sem.
2013. jan. 10. 20:43
 128/168 anonim ***** válasza:
Petera !!!!!!!:-) jaj, nekem lenne olyan halvány :-) szurkolok, hogy erősödjön...jaj nekem meg sok van odáig:-))
2013. jan. 10. 21:16
 129/168 anonim ***** válasza:
100%
32-es vagyok! Nagyon drukkolok nektek, kívánom, hogy erősödjön a csík és akinek megjött fel a fejjel, februárban pozitívat tesztelünk! Oké?
2013. jan. 10. 22:33
 130/168 A kérdező kommentje:
Petera gratulálok:) erősödést:)
2013. jan. 10. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!