Kedves sorstársak ki az aki januárra "nem várja"?
8-as vagyok
Ovulációs tesztet használtam, először. Szépen mutatta a peteérét. Mikor már halványan látszott a csík, akkor beleadtunk mindent :) És még az első negatív napon is együtt voltunk.
Beágyazódásnak semmi jelét nem éreztem. Csak szerdán, mikor teszteltem, elkezdett reggel nagyon fájni a hasam. olyan volt mintha meg akarna jönni. Ez azóta is megvan és rettenetesen fel vagyok puffadva. A melleim is fájdogálnak.
Mindenkinek szurkolok!!! És azért ti is szorítsatok nekünk :)
Első: Nem akarod valahogy nézni vagy netán orvossal nézetni a pé-t? Vizsgálatokon voltál? Vagy nem szeretnétek menni? Bocs, hogy ezeket kérdezem, sok közöm nincs hozzá, csak olvasom (meg érthető is), hogy mennyire letör a sokadik sikertelen hónap.
8-as: Köszi a részletesebb leírást. Én is azt találtam ki, hogy ha ez a hónap nem jön össze, akkor ovu tesztezni fogok. Múlt hónapban próbáltam, csak nem jött meg időben a küldemény, így nem tudom, hogy lecsúsztam a teszteléssel vagy egyáltalán nem is volt. Én nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen. Elhiszem, hogy ilyenkor az ember egyszer megkönnyebbül, mert ott a pozitív teszt, de közben meg tudod, hogy még vár egy halom uh, ahol mindig izgulhat az ember. Mész korai uh-ra is vagy majd amikor már szívhang is lesz?
Első vagyok!
Voltam már vizsgálatokon, elvileg minden rendben van, ezért viselem nehezen, hogy már megint nem jött össze. Még fél évet várunk, de utána felkeresünk egy meddőségi központot (előbb nem tudunk)
petera6: Olyan kedves vagy! Köszönöm, hogy vigasztalsz, rettentően vágyom már egy kisbabára! Én is ebben reménykedem, hogy addig spontán összejön, elkezdek aviva tornázni, búzacsíra ezerrel és próbálok nem görcsölni rá! Hátha! :)
EGy ismerősömnek hármasikrei lettek, abból a meddőségi centrumból, ahova készülünk majd! :)
Sziasztok! A 21. vagyok. Nekem valószínűleg nem volt peteérésem. Ilyen a görbém: [link]
Nem szabad feladni! 1.válaszoló menjetek meddőségi központba. Mi 4 éve szenvedünk első babánkért. 3 hónapja járunk szegere. Nagyon bízok az inszemben, habár az első nem sikerült.
Aki pozit tesztelt annak jó egészséget és boldog probléma mentes babavárást kívánok!
Momo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!