Kedves sorstársak ki az aki januárra "nem várja"?
Figyelt kérdés
Várom a decemberben nyitott kérdésemben válaszolók újabb hozzászólásait, akik most januárra nem várják, ill. mindazokat akik ebben a cipőben járnak...2012. dec. 29. 21:23
111/168 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm:)
2013. jan. 8. 19:35
112/168 A kérdező kommentje:
Csajok, el sem hiszitek, ahogy én sem...holnap akartam megcsinálni a tesztem de ma megcsináltam. Tegnap ugye 12,5-.össel halvány pozi, ma 20-assal halvány pozi, de még tényleg halvány, de már a 20as is mutat valamit, majd később megpróbálom felrakni. Annyira izgulok. 9-12ig nemvárom sajna nem tudom pontosan melyik nap kellene "NEM" megjönnie, ma vagyok a 12.dpo-n. Holnap 25össel is megcsinálom :) Még azért tartok tőle h megjön, de már megcsillant a remény:)
2013. jan. 9. 07:51
113/168 petera6 válasza:
Juhééé, de jóó! Ha halvány, az már jót jelent, hidd el.
Persze innentől jön, a "remélem nem jön meg", a " remélem ver a szíve", a "remélem jó lesz a következő uh/vizsgálat eredménye", majd szép lassan a "remélem jön hamarosan az unoka" :D
Halvány gratu neked! Majd kapsz persze erőset is! :)
114/168 anonim válasza:
kérdező, nagyon drukkolok:))))))))))))) erősödést neked!!!!!!!
115/168 anonim válasza:
106 vagyok. Hát várok péntekig mert ki tudja még megjöhet. De péntek reggel tesztelünk a párommal. Már nagyon várom. Köszi a sok drukkot. :) Én is szorítok nektek hogy, jöjjön hamar össze. :)
116/168 anonim válasza:
6-os vagyok
gratula sok pozit tesztelőknek! :D
milyen tüneteitek voltak ami miatt teszteltetek? látom nem mindenki bírta ki a nemvárt időpontját! :) Szóval miért gondoltátok hogy baba van a pociban?
117/168 anonim válasza:
Kérdező!!!!!:-) nagyon nagyon nagyon biztató az a kettő pozi:-)!!!!! Szurkolok nagyon nagyon!!!!en nem tudom nekem mi bajom lehet, mert mar 5-6 napja úgy érzem megfog jonni. De a mensiig meg van sok napom 10... Szóval mi meg izgulhatunk. Párom nagyon aranyos, esténként mindig szoba hozza, hogy milyen aranyos lennék egy pocival:-) kérdező , írjal mindig hogy mi újság :-) aztan tesztet fotozzak!!:-) úgy szeretem látni :-) viki
118/168 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) még ugye nem tutti majd ha erősödik elhiszem. én azért teszteltem mert annyira meg fog jönni érzésem volt 4napja már majdnem menses előtt 1 héttel és nekem sosem volt ilyen csak ha már megjött. Meg hát nem birtam :)
2013. jan. 9. 12:34
119/168 A kérdező kommentje:
Holnap együtt lefényképezem a maival a tesztet. Mert alig látszik még igy a képen:)
2013. jan. 9. 12:35
120/168 anonim válasza:
Én már halkan gratulálok és nem akarok inni a medve bőrére,de szerintem ez már tuti, hogy baba lesz. Nagyon drukkolok.Vigyázzatok magatokra.A képet pedig várjuk :)
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!