Kedves sorstársak ki az aki januárra "nem várja"?
Figyelt kérdés
Várom a decemberben nyitott kérdésemben válaszolók újabb hozzászólásait, akik most januárra nem várják, ill. mindazokat akik ebben a cipőben járnak...2012. dec. 29. 21:23
101/168 anonim válasza:
ez biztató:) én is teszteltem ma, 11. dpo, de semmi, még csak szellemcsíkra utaló dolog se, ok, hogy korán van, de szerintem ez nem túl biztató:(
102/168 anonim válasza:
Olyan mintha lenne ott egy nagyon nagyon halvány csík, de en látom...pedig padrol vagyok nem számítógépről! Szerintem várj, es ha ne adj isten megjönne, ott a következő hónap :-)! V.
103/168 petera6 válasza:
Kérdező! Én úgy vagyok vele, hogy a halvány csíknak igenis lehet már örülni. Legalábbis én örülnék. :) Délután vagy holnap tesztelj, ha tudsz. Úgyis erősödni fog az!
104/168 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Azért nem teljes még az öröm, mert a predictor early-vel csináltam és ugye ennél a tesztnél már sokan írták h sokszor álpozitív. úgyhogy csüt. reggel csinálok is, addig nem nagyon akarok hátha azért nem ilyen haloványka lesz már meg már másfajta 20-assal fogom csinálni:) azért köszönöm, majd megírom mi lett...
2013. jan. 8. 11:44
105/168 petera6 válasza:
Szurkolok, hogy okés legyen minden! Én még soha nem csináltam álpozitívat, szellemcsíkosat, stb...szóval ez éltessen! :)
106/168 anonim válasza:
91.-ik vagyok aki írtam. Még nem jött meg a menszim amit mára nem várok és még mindig semmi jel. Szorítsatok. ♥
107/168 petera6 válasza:
91-es. Az már egy nagyon jó jelnek tekinthető, ha nem jött még meg! Tesztelni mikor gondolsz. Már tuti kimutatná! Megy a drukk!
108/168 A kérdező kommentje:
Dejó 91es én holnaptól péntekig nem várom. Ugyh bármi lehet.
2013. jan. 8. 13:56
109/168 A kérdező kommentje:
Köszi petera:) hát éltet is izgulok:) remélem sikerül.
2013. jan. 8. 13:57
110/168 anonim válasza:
biztató a teszted kérdező. A másik hölgyeménynek, akit linkeltél összejött... :) Nagyon sok sikert.Megy a drukk.Nekem pedig még van sok időm 21.-ig sajnos :S
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!