Kedves sorstársak ki az aki januárra "nem várja"?
Köszi nektek! Egyelőre még tesztelgetek, hogy erősödjön, meg mást úgysem tudok tenni :)
Nagyon drukkolok mindenkinek! Ha nem most, akkor a február lesz a tuti hónap! De inkább most! hajrá! :)
Sziasztok Lányok! Előző hónapban itt voltam, én vagyok, akinek 42 napra megjött.Az ünnepek alatt szerencsére pont jókor volt több időnk és hangulatunk a párommal, de nem akartam eddig tesztelni és egyáltalán, túlságosan rárögeszmélni a témára. Ma vagyok a 37 ciklusnapon, és a melleim mintha nem férnének bele a kéét hete vásárolt melltartóba... így vettem egy mély lélegzetet és az előbb egy gyönyörű kétcsíkos tesztet produkáltam!!! (Aztán örömömben bőgve vittem éle a kutyáimat sétálni.)
Remélem, még sokatoknak ilyen boldog lesz ez a hónap!
Gratulálok kérdező :) Nagyon Boldog Babavárást :)
A
hát a ciklus.hu mára jelölte ki a mensi napját,én 21.-re számoltam.idáig nem jött meg,tehát még reménykedem.tesztet pedig csak akkor csinálok,ha 22.-én se jön meg.drukkoljatok :)
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!