Miért lennék "öreg" 30 évesen a babához?
Figyelt kérdés
Még nincs babám. Így alakult, tanultam, dolgoztam. Tavaly mentem férjhez, férjem 38 éves. Ismerősök folyton kérdezik "jön e már a baba" - mert ki fogtok futni az időből!!!!Itt az ideje...torkig vagyok velük!Tényleg "öregek" vagyunk??2012. nov. 26. 11:07
31/31 anonim válasza:
Igen most megy egy utolsóra épp most töltöttem be a 30at, nem akartam már menni de a párom még erre az utolsóra még rávett mert ha sikerülne még 30 éves koromban megszületne, de többre már nem megyek és mivel szinte kizárt, hogy sikerüljön így nem is nagyon aggódom a korom miatt. Nagyon nem akartam már egyébként.
Igen ha nem sikerült volna akkor is most mennék az utolsóra, hogy még 30 évesen meg legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!