Miért lennék "öreg" 30 évesen a babához?
Figyelt kérdés
Még nincs babám. Így alakult, tanultam, dolgoztam. Tavaly mentem férjhez, férjem 38 éves. Ismerősök folyton kérdezik "jön e már a baba" - mert ki fogtok futni az időből!!!!Itt az ideje...torkig vagyok velük!Tényleg "öregek" vagyunk??2012. nov. 26. 11:07
11/31 A kérdező kommentje:
Megértelek, el is fogadom a véleményed kedves utolsó!Csak tudod az a baj, hogy nem mindenki találja meg azt az embert, a 20 -as éveiben, akinek gyereket szülne!Ez nálam is így volt. Időbe telt, míg összecsiszolódtunk, összeházasodtunk. És hát közben 30 lettem:-)
2012. nov. 26. 12:18
12/31 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, a fiam 5,5 hónapos, gyönyörű, egészséges baba. 30 évesen estem teherbe, a 2. hónapban. Mi is a férjemmel tanultunk, éltük az egyetemista életet aztán dolgoztunk, mert nem akartunk a semmire gyereket vállalni. Egyáltalán nem vagytok öregek, sokkal jobb szerintem éretten, felelősségteljesen vállalni egy gyereket.
13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Remélem nekünk is ilyen gyorsan teljesül az álmunk!Gratulálok!
2012. nov. 26. 12:44
14/31 anonim válasza:
Ha mindenki a 20-as éveiben szülne, nem lenne fiatal, női munkaerő!:)
29 évesen szültem a fiam, elsőre össze is jött. Barátnőm most fog szülni, 32 éves és a 3. hónapban összejött!
Azért nem szültem volna mondjuk 23 évesen,hogy jaj nehogy öreg legyek hozzá. Kellett,hogy dolgozzak, hogy anyagi biztonságra szüljek,hogy legyen munkám, ha vissza akarok menni stb.
15/31 anonim válasza:
Hát nem vagy fiatal az már biztos én ennyi idősen már nem vállnék gyerket. De ezt nektek kell tudni, nem másnak.
16/31 anonim válasza:
Utolsó! Ne haragudj, de magyarázd már meg, hogy 30 évesen miért öreg valaki a gyerekvállaláshoz? Iszonyú nagy butaságot írtál.
17/31 anonim válasza:
Szerintem ezzel az 58%-ossal nem érdemes vitába szállni. Már más kérdésnél is ontotta magából a hülyeséget.
18/31 anonim válasza:
Mert nekem ez a véleményem, itt mindenki a saját véleményét írja meg ha nem tévedek.
Én annyit írtam én nem vállalok/vállalnék ennyi idősen gyereket. Nem akarok idős anyuka lenni ennyi.
Nem tudtam hogy ez egy olyan hely ahova csak azt szabad válasznak írni amit a válaszoló hallani akar.
19/31 anonim válasza:
Látom érveid nincsenek. Gondoltam.
20/31 A kérdező kommentje:
Elfogadom természetesen a véleményed (58%-os) ezt kérdeztem, mások szerint vajon öreg vagyok-e?Te azt írtad, igen. Bár én sem értek egyet veled - másokkal sem akik ezt mondják - de kíváncsi voltam, ki mit gondol!Te mennyi idősen szültél - ha szültél - hogy szerinted a 30 év öreg?
2012. nov. 26. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!