Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lennék "öreg" 30 évesen...

Miért lennék "öreg" 30 évesen a babához?

Figyelt kérdés
Még nincs babám. Így alakult, tanultam, dolgoztam. Tavaly mentem férjhez, férjem 38 éves. Ismerősök folyton kérdezik "jön e már a baba" - mert ki fogtok futni az időből!!!!Itt az ideje...torkig vagyok velük!Tényleg "öregek" vagyunk??
2012. nov. 26. 11:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Megértelek, el is fogadom a véleményed kedves utolsó!Csak tudod az a baj, hogy nem mindenki találja meg azt az embert, a 20 -as éveiben, akinek gyereket szülne!Ez nálam is így volt. Időbe telt, míg összecsiszolódtunk, összeházasodtunk. És hát közben 30 lettem:-)
2012. nov. 26. 12:18
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Én 31 éves vagyok, a fiam 5,5 hónapos, gyönyörű, egészséges baba. 30 évesen estem teherbe, a 2. hónapban. Mi is a férjemmel tanultunk, éltük az egyetemista életet aztán dolgoztunk, mert nem akartunk a semmire gyereket vállalni. Egyáltalán nem vagytok öregek, sokkal jobb szerintem éretten, felelősségteljesen vállalni egy gyereket.
2012. nov. 26. 12:28
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Remélem nekünk is ilyen gyorsan teljesül az álmunk!Gratulálok!
2012. nov. 26. 12:44
 14/31 anonim ***** válasza:

Ha mindenki a 20-as éveiben szülne, nem lenne fiatal, női munkaerő!:)

29 évesen szültem a fiam, elsőre össze is jött. Barátnőm most fog szülni, 32 éves és a 3. hónapban összejött!

Azért nem szültem volna mondjuk 23 évesen,hogy jaj nehogy öreg legyek hozzá. Kellett,hogy dolgozzak, hogy anyagi biztonságra szüljek,hogy legyen munkám, ha vissza akarok menni stb.

2012. nov. 26. 13:41
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem vagy fiatal az már biztos én ennyi idősen már nem vállnék gyerket. De ezt nektek kell tudni, nem másnak.
2012. nov. 26. 13:51
 16/31 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ne haragudj, de magyarázd már meg, hogy 30 évesen miért öreg valaki a gyerekvállaláshoz? Iszonyú nagy butaságot írtál.
2012. nov. 26. 13:57
 17/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel az 58%-ossal nem érdemes vitába szállni. Már más kérdésnél is ontotta magából a hülyeséget.
2012. nov. 26. 14:02
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

Mert nekem ez a véleményem, itt mindenki a saját véleményét írja meg ha nem tévedek.

Én annyit írtam én nem vállalok/vállalnék ennyi idősen gyereket. Nem akarok idős anyuka lenni ennyi.

Nem tudtam hogy ez egy olyan hely ahova csak azt szabad válasznak írni amit a válaszoló hallani akar.

2012. nov. 26. 14:04
 19/31 anonim ***** válasza:
Látom érveid nincsenek. Gondoltam.
2012. nov. 26. 14:21
 20/31 A kérdező kommentje:
Elfogadom természetesen a véleményed (58%-os) ezt kérdeztem, mások szerint vajon öreg vagyok-e?Te azt írtad, igen. Bár én sem értek egyet veled - másokkal sem akik ezt mondják - de kíváncsi voltam, ki mit gondol!Te mennyi idősen szültél - ha szültél - hogy szerinted a 30 év öreg?
2012. nov. 26. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!