Peteérésem 18-án volt, mi 19én voltunk együtt.2 napja erősen szúr a bal petefészkemnél valami. Lehet bármi köze a babához? Ha sikerült, akkor nem méhen kivüli terhesség, ugye?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 10:09
1/5 anonim válasza:
Ehez még nagyon nagyon korán lenne, hogy a babától lehessenek a tünetek. Nekem is volt 20-án ilyen érzésem de én 17-ére számoltam a tünetek alapján. Viszont azóta nincs semmi. Lehet most volt van még csak a pete érésed.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Lehet,hogy még csak most van peteérésed.Megkérdezhetem,hogy hány naposak a ciklusaid?Szabályos?
3/5 A kérdező kommentje:
28 29 naposak, és nov 5-én jött meg, 1 hétig tartott. Dec 3-ra nem várom. Általában szabályos, max idő a 30 nap.
2012. nov. 22. 10:15
4/5 anonim válasza:
Ez akár még bele is férhet még, hogy most volt pete érésed. Szerintem nyugi mert most volt van.
Első válaszoló voltam. Viszon ma még szerintem próbáljatok együtt lenni a pároddal, főleg ha még érzed a szúró érzést.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is belefér,hogy most volt/van peteérésed.Nem törvényszerű,hogy pont a 14. napon legyen.Úgyhogy még legalább ma legyetek együtt.Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!