Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék? Tényleg?

Terhes lennék? Tényleg?

Figyelt kérdés
Mensi szerű görcs néha erősebb, majdhogynem folyamatosan, kb 5 napja. Szurka a petefészkemnél. Többet járok mosdóba, néha mindjárt bepipilek érzés kap el. Néha megszédülök és ma nagyon rossz volt a gyomrom. Sok a savam és néha minimális undor vagy hányinger, nem is tudom pontosan melyik. Kb egy hét van a mensiig, Tegnap délutáni teszt negatív.
2012. nov. 17. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A heten mar ki irtad egyszer ezt a kerdest. Miert nem mesz orvoshoz?
2012. nov. 17. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:

háát lehet,de ált.-ban nem szokott a nem várt előtt 1héttel már ilyen sok tünet lenni..!

hacsak nem rosszul emlékszel a mensid dátumára.

párnap múlva megint tesztelj

2012. nov. 17. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves első, mert az orvos sem tud többet mint ti, és nektek legalább van tapasztalatotok.

A másodiknak köszönöm!

2012. nov. 17. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt ennyi tünetem 1 héttel a nemvárt előtt. Volt cicifájás de ennyi... az is csak kicsit. KImaradt mensinél éreztem először, hogy többet kell pisilnem.... az undor meg csak a 6. héttől jelentkezett, de egész napos.
2012. nov. 18. 04:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo

Nem bantaskent irtam, de ha nem vagy terhes es meg mindig rosszul erzed magad, egy vervetel csak fel ora es abbol mar sok minden latszik...

2012. nov. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!