Terhes lennék? Tényleg?
Figyelt kérdés
Mensi szerű görcs néha erősebb, majdhogynem folyamatosan, kb 5 napja. Szurka a petefészkemnél. Többet járok mosdóba, néha mindjárt bepipilek érzés kap el. Néha megszédülök és ma nagyon rossz volt a gyomrom. Sok a savam és néha minimális undor vagy hányinger, nem is tudom pontosan melyik. Kb egy hét van a mensiig, Tegnap délutáni teszt negatív.2012. nov. 17. 19:19
1/5 anonim válasza:
A heten mar ki irtad egyszer ezt a kerdest. Miert nem mesz orvoshoz?
2/5 anonim válasza:
háát lehet,de ált.-ban nem szokott a nem várt előtt 1héttel már ilyen sok tünet lenni..!
hacsak nem rosszul emlékszel a mensid dátumára.
párnap múlva megint tesztelj
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első, mert az orvos sem tud többet mint ti, és nektek legalább van tapasztalatotok.
A másodiknak köszönöm!
2012. nov. 17. 19:55
4/5 anonim válasza:
Nekem sem volt ennyi tünetem 1 héttel a nemvárt előtt. Volt cicifájás de ennyi... az is csak kicsit. KImaradt mensinél éreztem először, hogy többet kell pisilnem.... az undor meg csak a 6. héttől jelentkezett, de egész napos.
5/5 anonim válasza:
Kedves kerdezo
Nem bantaskent irtam, de ha nem vagy terhes es meg mindig rosszul erzed magad, egy vervetel csak fel ora es abbol mar sok minden latszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!