Ha már 3 hónapos terhes lennék 100%-osan ki kell, hogy mutassa a teszt?
Figyelt kérdés
Menses elmaradása után 1-2 héttel negatívat teszteltem, nincs is esélye, hogy az legyek, de olyan kétes tüneteim vannak...gondoltam tesztelek még egyet, ilyenkor milyen mennyiségben van hcg a szervezetben?2012. okt. 9. 11:37
1/6 anonim válasza:
Ki kell hogy mutassa! De menj el dokihoz,ő többet tud mondani!
2/6 anonim válasza:
ezt már biztos ki kéne hogy mutassa! milyen tüneteid vannak?
3/6 anonim válasza:
Igen ki kell, hogy mutassa. A hcg szint alakulását a terhesség alatt az alábbi linken megnézheted: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! holnap tesztelek majd. egyébként védekeztünk és nem volt semmi baj. igazából mindig rendszertelen volt a vérzésem, de most lassan 2 hónapja véres/barnás folyásom van és nem múlik el. sajnos orvoshoz csak most tudok majd menni. egyébként állandóan fel vagyok puffadva és "mocorog" a hasam, székrekedés, gyengeség ilyesmi. lehet, hogy nem tipikus terhességi tünetek, de nagyon paranoiás vagyok:)
2012. okt. 9. 11:59
5/6 anonim válasza:
Nekem egyszer ciszta miatt volt hetekig barnas veres folyasom, de en 3 het alatt meguntam, es dokihoz mentem, aki adott gyogyszert, megjott szepen, es helyrealltak a dolgok. Biztos hogy nem vagy terhes, de eleg felelotlenseg, hogy ennyi ido alatt nem sikerult meg dokihoz menned. 2 honap eleg sok ido ahhoz, hogy dolgok rosszabbra forduljanak, ugyhogy mostmar ne halogasd tovabb!
6/6 A kérdező kommentje:
tudom, én is erre gondolok egyébként :/ sajnos eddig nem volt lehetőségem orvoshoz menni, megszűnt a tb-m, magánrendelést pedig nem engedhettem meg. de most már mindenképp elmegyek.
2012. okt. 9. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!