Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lennék "öreg" 30 évesen...

Miért lennék "öreg" 30 évesen a babához?

Figyelt kérdés
Még nincs babám. Így alakult, tanultam, dolgoztam. Tavaly mentem férjhez, férjem 38 éves. Ismerősök folyton kérdezik "jön e már a baba" - mert ki fogtok futni az időből!!!!Itt az ideje...torkig vagyok velük!Tényleg "öregek" vagyunk??
2012. nov. 26. 11:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Sajnos csak 28 évesen sikerült, 4,5 évet vártunk rá, a kistes nem jött össze (most vagyok 30) ezért már sajnos nem lesz. Nekem idős szüleim vannak és a páromnak is ezért saját tapasztalatból nem vállalok később gyereket.
2012. nov. 26. 14:31
 22/31 A kérdező kommentje:
Én elfogadom a véleményedet, mindenki maga tudja. Az első babához gratulálok!Én személy szerint egyáltalán nem érzem magam öregnek a babához, sőt, fiatalabb koromban éretlen lettem volna hozzá:-)Minden jót!
2012. nov. 26. 14:34
 23/31 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy nektek kell tudni és leírtam a saját tapasztalatom véleményem.
2012. nov. 26. 14:35
 24/31 anonim ***** válasza:
köszi a gartulációt is, meg szenvedtünk érte, de megérte.
2012. nov. 26. 14:36
 25/31 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Én is mindennél jobban vágyok babára!!
2012. nov. 26. 14:40
 26/31 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 30 éves vagyok :) Már van egy hároméves kislányunk, a 4. hónapban jött össze. Most már a 6. hónapja próbálkozunk, de nem jó valami. Annak idején azért vállaltuk a babát, mert jól ránk hozták a frászt. Azt mondták petefészek rákom van, ami később kiderült, hogy nem igaz. A férjem 3 évvel fiatalabb tőlem, tehát én 27 ő meg 24 volt amikor született a baba. Lehet hogy mi is vártunk volna a babával, pedig már 12 éve együtt vagyunk. A kolléganőim 37 évesen nem tudnak teherbe esni, a főnököm a harmadik lombik után 41 évesen szült. Gyönyörű egészséges babát. Hát a világ már csak ilyen változatos :)
2012. nov. 26. 15:04
 27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy leírtad!Nagyon gratulálok a babához!És kívánok sok sikert a továbbiakhoz:-)
2012. nov. 26. 15:11
 28/31 anonim ***** válasza:
Ja :) Azt elfelejtettem, hogy még 30 évesen is én lettem volna a legfiatalabb a kórteremben, meg szerintem akkor gyakorlatilag az egész osztályon. Ma már nem késő ilyenkor elkezdeni :)
2012. nov. 26. 15:20
 29/31 anonim ***** válasza:
58%-os, ha jól láttam, akkor egy másik kérdésnél is válaszoltál és éppen most készülsz lombikra a kistesó miatt, pedig már 30 fölött vagy. Vagy én értettem félre valamit?
2012. nov. 27. 17:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Nagyon meg vagyok lepődve, hogy valaki, aki állítólag 4 és fél évet várt a babára ilyen véleménnyel legyen. Nekünk 6 évbe tellett, ezért tudom milyen, amikor valaki igazán szeretné és már mindent megadna érte. Mi emiatt csúsztúnk túl a 30-on. Ő azt mondja 28 évesen szült emiatt. Kérdezem és, hogy 6 év után feladta volna. Csak azért mert már 30 éves. Nem hiszem. Könnyű úgy mondani, hogy ne szülj 30 éves kor után, hogy van gyereked.
2012. nov. 27. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!