Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lennék "öreg" 30 évesen...

Miért lennék "öreg" 30 évesen a babához?

Figyelt kérdés
Még nincs babám. Így alakult, tanultam, dolgoztam. Tavaly mentem férjhez, férjem 38 éves. Ismerősök folyton kérdezik "jön e már a baba" - mert ki fogtok futni az időből!!!!Itt az ideje...torkig vagyok velük!Tényleg "öregek" vagyunk??
2012. nov. 26. 11:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
22%

Nem vagy még öreg, de az ideális életkor a 20-30 közötti. Később már nehezebb teherbe esni, több a komplikáció, és öregek lesztek, mikor a gyerek 18 éves lesz.

De nektek kell dönteni, hogy mikor akartok gyereket.

2012. nov. 26. 11:13
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok öregek, èn 33 éves voltam, amikor a kislànyunk született. És a kórteremben én még a fiatalabbak közé tartoztam:)
2012. nov. 26. 11:14
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy öreg hozzá (második gyermekünknél a párom 37 volt)
2012. nov. 26. 11:14
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseken mindig jót mulatok :) 37 éves voltam az első babám születésekor és 39 a másodiknál. Sőt, ha lenne hova még most (41) be mernék vállalni egy hármaskát... Nem érzem magam még most sem vénnek.

Szóval nyugodj meg, nem vagy öreg :) Megnyugtatásul a kisfiaim gyönyörűek (más szerint is) egészségesek és okosak :)

2012. nov. 26. 11:24
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy öreg! 33 voltam amikor az első született. Én is a falra másztam a "mikor jön már a gyerek" kérdésektől.
2012. nov. 26. 11:28
 6/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)Igen, én is azért írtam ki, mert már idegesít, hogy mondják...nem érzem magam én sem öregnek, egyáltalán, sőt!Nem is mondják meg mások, hogy 30 lennék....persze, attól még bármi lehet, de fiatalabb korban is, igaz?Gratulálok a fiaidhoz kedves utolsó:-)
2012. nov. 26. 11:29
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nevetséges. Mindenkinek máskor ideális. Ez a 20-30 közötti is egy vicc. Ha valaki egészségesen él, sportol, tanul, megalapozza az életét, ne legyen már öreg 30 évesen egy gyerekhez! 40 felett is szülnek nők! És még nekik is simán megy! 50 felé persze elgondolkodnék már rajta. De 30 évesen? Tojnék az ilyen véleményekre. 28 vagyok, még nincs gyermekünk, de épp tervezgetjük. Teszek rá, hogy ez kinek van korán, kinek későn. A mi életünk, és szerintem tökéletesen alakul. A tiétek is! Ha valaki személyesen megjegyezné nekem, hogy túl öreg vagyok hozzá, úgy lekapnám a 10 körméről, hogy nem állna meg a lábán! Miért olyan jó manapság mindenért megszólni a másikat? Szerintem felháborító!
2012. nov. 26. 11:30
 8/31 A kérdező kommentje:
Hú, ez az!!:-)Köszönöm kedves utolsó!Tökéletesen igazad van!!Én is fontosnak tartottam először is, hogy megalapozzam a jövőm, legyen munkám, fizum, és elsősorban férjem, aki szeret:-)
2012. nov. 26. 11:39
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hozzá öreg. Csak tudod akkor van baj, ha na adj Isten nem jön majd hamar, amikor akarjátok. Nekünk 6 évbe tellett. Így 32 évesen szültem, amivel nincs is bajom. Tökéletes időpont. Tanultunk, dolgoztunk eleget, meteremtettük az anyagi feltételeket, "éltünk" is. Ha nagyon őszinte akarok lenni, a lehető legjobbkor jött. DE! Bele se merek gondolni mi lett volna, ha csak 32-34 évesen kezdjük el a próbálkozást. Így is kevés esély van rá, hogy legyen majd még egy, pedig eredetileg (sőt titkon most is) 4-et szerettünk volna.
2012. nov. 26. 12:07
 10/31 anonim ***** válasza:
52%
Én az ellentábort erősítem. Nekünk sem volt könnyű az életünk, én is diplomás vagyok, mégsem vártam volna 30 éves koromig a gyermekvállalással. Ez egy kicsit ösztönös dolog is, a női szervezet a 20 - as évek közepén, max végén a legfelkészültebb az anyaságra, ilyenkor regenerálódik a legkönnyebben, leggyorsabban a szülés után is.Ezt is figyelembe kellene venni, amikor ernnyire kitoljuk a szülés időpontját. És a vállalható gyerekek száma is erősen behatárolt, minél később kezdi az ember,
2012. nov. 26. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!