61/76 anonim 

válasza:

Sziasztok!
Én 12-re nem várom. Még egy hét. :) Viszont sok reményem nincs, mert ebben a hónapban semmilyen peteéréses tünetem nem volt.
62/76 anonim 

válasza:

Én is kiestem:( a hőm 5 tizedet leesett, görcsölgetek és barnázok... és pont ma kell, hogy megjöjjön :( ennyit erről:( többieknek sok sikert:) (7es voltam)
63/76 anonim 

válasza:

11-04 16:25 vagyok! Nem bírtam várni holnapig és vettem ma hazafele jövet munkából egy tesztet...ezt produkáltam, és nem is az első pisiből...:) [link]
Annyira boldog vagyok!!!:)
64/76 anonim 

válasza:

19:14 Nagyon gratulalok neked! Visszaolvastalak es lattam, hogy mikor fog szuletni a kicsi....kulon nagy orom. :)Remelem, hamarosan csatlakozhatok hozzad!!!!!
66/76 A kérdező kommentje:
gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2012. nov. 7. 21:16
67/76 anonim 

válasza:

Garatulálok, én még mindig várakozok!!!
68/76 anonim válasza:
Én is gratulálok :)) Jó babavárást!! :))))
Többiekkel mi a helyzet? :)
69/76 anonim 

válasza:

Gratulálok a pozit tesztelőnek!
Nekem sajnos mára megjött tegnapra nem vártam!!!
70/76 anonim 

válasza:

Nekem tegnap megjött...na majd ebben a hónapban sikerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!