Utolsó vagyok. Akinek nem sikerült az vegyen be egy le..arom tabletát.
Minden hónap új lehetőség ne feledjétek. Fel a fejjel. Meg csináljuk lányok. Nem el keseredni lányok fel a fejjel. Új hónapnak induljunk. Pozitívan áljunk hozzá ne negatívan mert a negatív dolgok mindig be vonzák a rosszakat. Mondjuk magunkab igen is sikerülni fog.

utolsó vagyok
Ja és ne görcsösen induljunk neki lányok hogy ne azért szexeljek össze vissza hogy sikerüljön hanem. Olyan kor verjétek ki a fejetekből ne gondolkozzatok agyaljatok rajta tudom nehéz. Probáljátok ezt a honapot felejtéssel végig csinálni ne gondolkozzatok ennyit a gyerek témán lazzítsatok, meditáljatok, vegyetek aromaterápiás nyugtató fürdöt.

Sziasztok!
A kisgyermekes anyukáknak gratulálok!
Aki nem várja november elejére annak szorítok!
Akinek megjött, sajnálom, de ne csüggedjetek! Minden hónap új remény!!!!!
:))))
Én nagyon szeretnék kisbabát!Igazán, őszinte leszek. Azt szerettem volna, hogy decemberben egy kis cipőt tehessünk a fa alá. Sajnos nem tudom hogy lesz!
Nem vagyok otthon a hőmérőzésben, de ha most méregetem menszeszig a hőm?Vagy fontos, előtte is, hogy tudjam, milyen az átlaghőm?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!