Ki nem várja mára vagy holnapra?
Kinek van tünetei? Nekem van hányingerem tegnap este óta, nagyon fájnak a melleim,az a tipikus rosszul lét meg ilyen fehér folyás. Hát nem tudom hogy annak a tünetei e vagy sem. Mikor érzem hogy meg fog jönni akkor érezni szoktam görcsöket és akkor már tudom hogy meg jön. Amúgy már van egy kisfiam.
Ki mit tapasztalt? Szerintetek 1 nap késéssel már lehetnek tünetek? Ha ilyen hamar akkor mennyire lehet sacolni a terhességet mert általában csak a 6.héten jelentkeznek tünetek.
Szia!
Én tegnap-tegnapelőttre nem vártam. Nem is jött meg, de a hasam fáj (mint amikor megjön, de nem olyan erősen), és a melleim is fájnak. De viszont azóta erősebbek a görcsök :( Már érzem, hogy tuti megjön :( Az a baj, hogy nagyon beleéltem magam..
Nem tudom lehetnek-e már tünetek, mert ebben nincs tapasztalatom (1. baba lenne), de barátnőmnél a 6. hét körül kezdődött a hányinger, émelygés.
Nekem is így kezdődött,hogy nagyon görcsöltem,és már 1 napos késésnél türelmetlen voltam és nagyon halvány pozitívat teszteltem! :)
Ha nem vagytok benne biztosak akkor várjatok még mind a ketten!
Szurkolok!!
Majd jeleztek léci mi a helyzet!
2es vagyok. Megírom majd mi lett :) :( Eddig még semmi.
Kérdező: én ugyanígy vagyok vele, nekem is fájnak a melleim eléggé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!