Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára vagy holnapra?

Ki nem várja mára vagy holnapra?

Figyelt kérdés

Kinek van tünetei? Nekem van hányingerem tegnap este óta, nagyon fájnak a melleim,az a tipikus rosszul lét meg ilyen fehér folyás. Hát nem tudom hogy annak a tünetei e vagy sem. Mikor érzem hogy meg fog jönni akkor érezni szoktam görcsöket és akkor már tudom hogy meg jön. Amúgy már van egy kisfiam.

Ki mit tapasztalt? Szerintetek 1 nap késéssel már lehetnek tünetek? Ha ilyen hamar akkor mennyire lehet sacolni a terhességet mert általában csak a 6.héten jelentkeznek tünetek.

2012. okt. 31. 14:24
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

Bocsi az lemaradt hogy nálunk is a párom és a kutyánk érezték meg először! :) Lehet hogy a párodnak nagyon is igaza van! Tesztel még egyszer ha nem vagy biztos!

24hkm

2012. nov. 2. 07:22
 22/55 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom fel tölteni mert nincs bluetooth sajnos.
2012. nov. 2. 07:31
 23/55 A kérdező kommentje:
De lehet hogy nem látnátok. Apárom meg ölne ha el vettetném el hagyna. Nem engedi az ilyen "gyilkosságot" neki annak számít. És azt mondja hogy kislány lesz. Neked is voltak patanásaid vagy ilyen sok váladékod ? Mondjuk én sem helyeslem az abortuszt. Nekem voltmár de nem abból a cél ból hanem mert el halt a terhességem az első terhességem volt.
2012. nov. 2. 07:34
 24/55 A kérdező kommentje:
Clearblue mennyire megbízható?
2012. nov. 2. 07:47
 25/55 A kérdező kommentje:
Veletek mizu? Van már valami? Írjatok.
2012. nov. 2. 08:16
 26/55 anonim ***** válasza:

Én se pártolom az abortuszt!!

Jó teszt a Celebru,legalábbis szerintem!

Minden esetre csinál akkor még egy tesztet és meglátjuk! :)

Nekem pl a terhesség kezdetétől vannak ilyen apró pattanások az arcomon. Mindenkinek más-máshogy jelenek meg a terhesség apróbb jelei! :)

24hkm

2012. nov. 2. 08:52
 27/55 A kérdező kommentje:
Ha szeretnél írhatsz priviben üzit ha szeretnél beszélgetni.
2012. nov. 2. 15:26
 28/55 anonim ***** válasza:

Nekem sincs még semmi menzesz jel.

Én inkább esténként vagyok rosszul,de reggel gyomorégéssel, és migrénes fejfájással kelek.

Ha hétfőig semmi, akkor hétfőn veszek tesztet.

Üdv.: K ( én voltam a rossz közérzetes :) )

2012. nov. 2. 16:42
 29/55 anonim ***** válasza:
én vagyok a 2es.. nekem annyi a változás, hogy bár nem jött meg, de barnázok..és kb ennyi..a melleim fájnak..de semmi extra :) párom reggel hozott tesztet szülinapomra :) de majd szerintem holnap reggel csinálom meg. csak annyira rettegek, hogy negatív lesz :(
2012. nov. 2. 21:12
 30/55 A kérdező kommentje:

Nekem se jött meg még. Hát nem tudom mi lesz vagy hogy lesz. Nekem még soha nem volt ilyen barnázás, vagy lehet hogy volt csak másnak tudtam be. Ez mikor jelentkezik ez a barnázás?

Kedves utolsó neked meg nagyon sok boldog születésnapot kívánok.

Én mindig számolok avval hogy meg jön meg nem jön meg. Mindig kell számítani minde kettőre.

2012. nov. 3. 06:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!