Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára vagy holnapra?

Ki nem várja mára vagy holnapra?

Figyelt kérdés

Kinek van tünetei? Nekem van hányingerem tegnap este óta, nagyon fájnak a melleim,az a tipikus rosszul lét meg ilyen fehér folyás. Hát nem tudom hogy annak a tünetei e vagy sem. Mikor érzem hogy meg fog jönni akkor érezni szoktam görcsöket és akkor már tudom hogy meg jön. Amúgy már van egy kisfiam.

Ki mit tapasztalt? Szerintetek 1 nap késéssel már lehetnek tünetek? Ha ilyen hamar akkor mennyire lehet sacolni a terhességet mert általában csak a 6.héten jelentkeznek tünetek.

2012. okt. 31. 14:24
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
csak ilyen barnám van a bugyimon semmi több.
2012. nov. 3. 14:33
 42/55 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én mára nem várom, eddig nem is jött meg már 8 hónapja próbálkozunk és eddig minden hónapban volt tünetem, de most az a fura, hogy nincs csak magas a hőm és eddig még soha nem késett. Türelmetlen voltam, és beszaladtam venni egy tesztet kb. egy órával ezelőtt ami negatív lett. Szerintetek ha nem jön meg mikor teszteljek újra?
2012. nov. 3. 22:12
 43/55 anonim ***** válasza:
Szerintem 2-3 nap múlva, ha addig nem jön meg :) szurkolok :)
2012. nov. 4. 08:45
 44/55 A kérdező kommentje:
Mizu csajok valakinek valami történt azóta?
2012. nov. 6. 10:14
 45/55 anonim ***** válasza:
Még mindig várakozok!! A teszt még mindig negatív.
2012. nov. 6. 11:06
 46/55 A kérdező kommentje:
És mi óta nincsen meg?
2012. nov. 6. 12:22
 47/55 anonim ***** válasza:
5 napja
2012. nov. 7. 17:08
 48/55 A kérdező kommentje:
Van már azóta valami fejlemény?
2012. nov. 8. 14:52
 49/55 anonim ***** válasza:
holnap tesztelek és megírom, de már olyan rossz negatívat látni... de ha marad így akkor hétfőn megyek orvoshoz.
2012. nov. 8. 15:28
 50/55 A kérdező kommentje:
Nyugi ne idegeskedjél mert annál rosszabb. Nézd pozitívan a dolgokat lehet hogy rossz a teszt amit vettél meg az is fontos hogy 10-eset vagy 25-öst vettél meg az hogy milyen tesztet vettél mi a márka neve a tesztnek. Engem a medi-lab be csapot azt mutatta hogy pozitív aztán másnap meg jött na ilyen tesztet. Én még egyszer nem veszek az biztos. Most vettem digitálisat még múltkor az tényleg ki mutatta hogy nem vagyok terhes. Engem úgy idegesített az a várakozás hogy ott volt az a homok óra olyan ideges voltam aztá-n mutatta a -,jelet azt hittem hogy fel robbanok ott a helyszínen.
2012. nov. 9. 06:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!