Én honlap utánra! :) De nem bírom tovább és holnap reggel tesztelek egyet! :)
Te hogy vagy? Van valami tünet? Mik a megérzések?
2012. júl. 25. 15:25
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem is elég kibirni. Főleg így ovum kb 12-én volt 18 vagy 19-én este elkezdtem olyat érezni mintha mindjárt megjönne de enyhébben fájt a derekam ez a mai napig is megvan kb 7 napja nem tudom mire vélni. (remélem baba van a dologba)azóta megnőtt az étvágyam és sokat kell pisilnem és néha érzékenyek a melleim. de most kb egy 2 percre olyan kés szúrás szerűt éreztem a jobb oldalt. Remélem nem fog megjönni én tesztelni nem merek. inkább várok még. Neked vannak tüneteid?
2012. júl. 25. 16:00
3/8 anonim válasza:
Nekem 14-én volt ovum és én is rá 7 napja éreztem valami furát! Ha más mondaná lehet megmosolyognám, de tényleg egyedi volt. Feküdtem az ágyon hanyatt, aztán egyszer csak három nyilalást éreztem a méhemben, de pillanatok műve volt csak, hamar elmúlt. Akkor kezdtem utána számolgatni és az volt a 7. nap ovu után! Holnap leszek a 13 napon! Vettem egy clear blue tesztet, reggel megcsinálom! Remélem kimutatja ha baba van... :)
Te mikor tesztelsz?
2012. júl. 25. 19:01
4/8 anonim válasza:
En holnap,holnap utanra nem varom..Ma kezdtem el picit neha gorcsoket erezni(amit regebben mindig elotte erosodve ereztem..Most nem tunik olyan erosnek mint szokott..Nagyon el vagyok bizonytalanodva..
Azt hiszem a teszteléssel megvárom a nemvártat ha késik egyáltalán bár még ezidáig semmi jele annak, hogy meg fog jönni tegnap elmultak a has és derékfájásaim is. Hát én nem értem. 18 vagy 19-től fájt a derekam mintha meg akarna jönni és a tegnap este óta nem érzem, de ma viszont elvileg kéne jöjjön (remélem nem fog). Remélem összejött a dolog. Ti mikor teszteltek?
2012. júl. 26. 12:51
6/8 anonim válasza:
Én is mára nem vártam, úgy néz ki, hogy nem is jön szombaton már pozi volt a teszt. Drukkolok nektek, majd írjatok mi újság.
2012. júl. 26. 20:59
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos megjött :(
De jó neked régóta próbálkozol?
Én tegnap elkezdtem szedni az Elevitet hátha hamarabb összejön. De most mindent megteszek hátha nekem is sikerül.
2012. júl. 27. 14:05
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Több mint 1,5 év után sikerült, el se hittem , mert ismét nega tesztre számítottam. Sajnálom, de új hónap, új remény, drukkolok hogy mielőbb sikerüljön nektek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!