Tanácsot kérnék? Holnapra nem várom két tesztem már pozitív. Ha tényleg baba van nem ártok azzal neki ha hétvégén elmegyek fürödni?
Figyelt kérdés
Gyémántfürdőbe mennénk.2012. júl. 5. 09:03
1/7 anonim válasza:
én miota pozit tezsteltem nem mentem iylen helyre biztos ami biztos alapon
3/7 anonim válasza:
Én ikrekkel vagyok 12 hetes. tegnap egész nap fürdőben voltam, jó, nem csúszdáztam, csak lubickoltam a vízben, és semmi bajom. Nem betegség.
4/7 anonim válasza:
Fürdés: A fürdés nem tilos panaszmentes terhesség alatt. Magyarország nagy élővizei, mint a Balaton, Velencei-tó, Tisza-tó nagyon jó vízminőségűek, a kismamák is élvezhetik. A folyóvizek már nem annyira, különösen a Duna és a Tisza. Ott nem javasoljuk a fürdést terhesen. Egyéb esetekben kérjük tájékozódjanak az ÁNTSZ vagy a vízügyi hatóságok vízminőségi értékelése felől. A medencés strandokon, uszodákban a víz tisztítása és fertőtlenítése állandóan folyik. Azonban zsúfolt szezonban vagy egyes helyeken gyakrabban lehet gombás vagy bakteriális fertőzést kapni. Ilyenkor megelőzésre javasoljuk, hogy a korareggeli órákban fürödjenek, vagy valamilyen gombaellenes, recept nélkül kapható krémmel bekent, a fürdés idejére a hüvelybe felhelyezett tamponnal védekezzenek. A sós víz rendkívül jó fertőtlenítő hatású, ezért tengerparti üdülésekkor nyugodtan fürödhetnek a tengerben vagy óceánban.
5/7 anonim válasza:
Fürödhetsz, ha nem hideg a víz, de GYÓGYFÜRDŐBE MENNI TILOS!!!!! MEGHOZZA A MENZIDET, NEHOGY GYÓGYVÍZBE MENJ!!!!!
6/7 anonim válasza:
Utolsónak: nem a gyógyvíz hozza meg a vérzést, hanem a meleg víz alhasi vérbőséget okoz, ami vetéléshez vezethet.
Én az első terhességgel is végig fürdőztem, persze a meleg vizes fürdőket kerültem, és most is, ha nem lesz semmi komplikáció megyek strandra, Balatonban is fogok fürödni. Semmi bajom nem lett tőle.
7/7 anonim válasza:
Pont tegnap olvastam egy cikket ebben a melegben való strandolásról. Én a helyedben inkább természetes vízben fürdőznék, nem kockáztatnék azzal, hogy strandra - rengeteg ember közé -, mesterségesen tisztán tartott vízbe menjek fürödni. Most nagyon könnyen el lehet kapni bármi fertőzést. Nem a baba végett, mert valószínűleg neki semmi baja nem lenne, de az első 3 hónapban főleg vigyáznod kell magadra, hogy semmilyen fertőzést ne kapj el. Nem csak a hüvelyedre kell most gondolni, hanem az egész testedre, ugyanis majdnem minden gyógyszerre rá van írva, hogy a terhesség alatt, vagy az első harmadban nem használható. És itt most elég egy egyszerű szemölcsre gondolni, amit különösen könnyű elkapni ilyen helyeken. Csak bőrgyógyásszal tudnád kezeltetni, de pl hiába írna fel rá ecsetelőt, ami elmulasztja, a terhességed miatt már nem használhatod. Na szóval én nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!