Pozitív lett a tesztem, de halványan. El mentem dokihoz azt mondta valami megindult de abba is maradt, valószínű. Mennyek vissza egy hét múlva aztán meg néz! Ez mitől lehet? Meg volt a beágyazódás még se lesz baba?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 17:04
1/2 anonim válasza:
Lehet csak még nem látta rendesen. Vagy ha mégis úgy van ahogy mondja, akkor nem tudott rendesen megtapadni. Előfordul ilyen sajnos! Remélem nálad az előbbiről van szó! Drukkolok nagyon!
2/2 anonim válasza:
Én is jártam így :(
A terhesség a 4. héttől nem fejlődött tovább. A doki sem tudta megmondani, miért. Ez a 6. héten volt. Aztán meg is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!