Beágyazódáskor lehet már tünet? Vagy ez őrültség?
Figyelt kérdés
Furcsán érzem magam van jó pár furcsa tünetem ami máskor nem fordult elő! Ennyire felpuffadva még soha nem voltam feszülök annyira. A hüvelyem teljesen száraz se folyás se semmi ilyen sem volt még! A melleim eléggé feszülnek olyan mintha testidegennek érezném és alig fér bele a mellem! Nos nem tudom elvileg még 3-4 nap hogy megjöjjön nem értem teljesen azt érzem hogy babát várok pedig erre a hónapra nem is készültünk komolyan csak egyszerűen a tünetek és másképp érzem magam! Valaki tapasztalt már hasonlót?2012. ápr. 4. 14:13
1/6 anonim válasza:
Ha 3-4 nap van a nem vártig, akkor már lehetnek tünetek:) Van akinek ilyenkor már + a tesztje is. Nekem volt ak tünetek a mensi előtt, de csak a nem várt után 4 napra lett + a teszt:)
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem őrültség. Ilyenkor már lehetnek tünetek. Nemsokára okosabb leszel. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Örülnék neki nagyon! De bizonytalan vagyok sokszor volt már úgy hogy bebeszéltem magamnak a tüneteket és nem volt baba, de ezt most másnak érzem ilyen tüneteim még nem voltak.
2012. ápr. 4. 16:35
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én is már nagyon rég óta szerettem volna babát,ezért minden hónapban éreztem valamit,ami bizonyosságot adott,hogy tutira terhes vagyok,de nem voltam.
Most az aktus után 2 héttel éreztem már,hogy valami tényleg más.Puffadt,és érzékeny volt a hasam,a melleim is feszültek.Jött a mensi ideje,és sehol semmi,de a tünetek társultak másokkal is ,és komolyan éreztem,hogy terhes vagyok.És tényleg az lettem,most már 8 hetes vagyok.Van már egy nagy lányom,nála semmit nem éreztem jó pár hónapig,de most ennél a terhességemnél már azt gondolom nem vagyok normális,de mindent érzek.Haspuffadás,mell feszülés,émelygés,álmosság,,millió tünet,amit az előzőnél nem tapasztaltam,Úgyhogy nyugi,tutira érezheted akár pár hetesen,hogy baba van! Drukkolok!
5/6 anonim válasza:
Mi tudatosan akartuk a babát ovu tesztet használtam,már az eggyüttlét utáni napon éreztem furcsa szagokat a terhesség végéig bisztos voltam hogy terhes vagyok mint kiderült az is voltam,egy 14 hós kislány anyukája.Ugyhogy nem őrültség valaki egyből érzi ,sok sikert kívánok:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Próbálok türelmesen várakozni kíváncsi vagyok, de nem élem bele magam! Egy óriási csoda lenne ha 2 csíkot látnék majd! :D
2012. ápr. 5. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!