Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Állitolag terhességi tünet...

Állitolag terhességi tünet lehet, ha a szemérem ajkak el szineződnek, ez kb mikor vehető észre? és kőrülőtte is? Vagy hogy kell elképzelni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Erről én is olvastam, de magamon nem tapasztaltam, hogy elszíneződött volna! :)

20hkm

2012. márc. 29. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen pár hónappal ezelőtt!Aztán fel lettem világosítva,hogy ez nem kezdeti tünet,sokkal később jön elő!

Na hát meg is jött pár napos késéssel!

Úgy hogy erre inkább ne alapozz egyenlőre!

2012. márc. 29. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:
kősszi a válaszokat.
2012. márc. 29. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem sötétebbek lettek, olyan barnás-lilásak. De csak valamikor félidőtájt vettem észre, hamarabb tuti nem jött elő tünetként.

De nekem ugyanígy elszíneződött a hónaljam is. Ott pl. annyiban látszik, hogy olyannak tűnik mintha borostás lenne, pedig le van borotválva ott a szőr.

Így képzeld el kb. Remélem azért érthető voltam :)

2012. márc. 29. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Hűűű, nekem a 30. héten lett ilyen... Azaz nagyon későn.

34 hetes km

2012. márc. 29. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elején ilyen tünetek nincsenek!
2012. márc. 30. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!